Субота, 27.04.2024, 02:35
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Березень » 14 » Круглий стіл за участю вчителів, які працюють з дітьми в умовах інклюзії
16:41
Круглий стіл за участю вчителів, які працюють з дітьми в умовах інклюзії

Круглий стіл за участю вчителів, які працюють з дітьми в умовах інклюзії

 

 Сучасний етап розвитку корекційної педагогіки та психології характеризується пошуком нових шляхів соціальної адаптації дітей з психічними та фізичними проблемами.     Курс на формування справді європейського, толерантного за своїми цінностями суспільства вимагає від нас цінувати кожну особистість з усіма її особливостями, дбати про її розвиток і можливість самореалізації.    Саме інклюзивна форма навчання в загальноосвітніх навчальних закладах готує дітей з особливими освітніми потребами до успішної інтеграції в соціальне середовище. Весь процес навчання таких дітей носить корекційний характер і спрямований на розвиток пізнавальних процесів.          Надання  освітніх послуг дітям з особливими освітніми потребами вимагає від вчителів високої  педагогічної майстерності, безупинної роботи над собою в оволодінні знаннями з психології та дефектології.
    13 лютого 2017 року в ЗШ І-ІІІ ступенів № 6 відбулося засідання круглого столу за участю вчителів, які працюють з дітьми в умовах інклюзії на тему:«Розвиток пізнавальних процесів у дітей, які навчаються за інклюзивною формою навчання»
Присутні з цікавістю переглянули презентацію про використання інноваційних технологій під час розвитку пізнавальних процесів на уроках математики та української мови, яку підготувала шкільний психолог  О. Рац.
          Методами і формами роботи з розвитку мислення у дітей з затримкою психічного розвитку поділилася з колегами вчитель Н. Коротич.                 З вправами та дидактичними іграми для  розвитку  пам’яті та уваги  у дітей на корекційних заняттях ознайомила колег вчитель О. Дерев’янко.
Вчитель О. Міхєєва поділилася з колегами  знаннями, отриманими на курсах підвищення кваліфікації вчителів загальноосвітніх навчальних закладів, які навчають учнів з особливими освітніми потребами в Кіровоградському обласному  інституті післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського .


          Завідувач міською ПМПК    

Н.Білоконь
 

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 442 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz