П`ятниця, 26.04.2024, 10:25
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Вересень » 5 » Педагогічна рада «Організація освітньої діяльності в дошкільному закладі, або як досягти балансу між традиціями та інноваціями» в ДНЗ №2
08:27
Педагогічна рада «Організація освітньої діяльності в дошкільному закладі, або як досягти балансу між традиціями та інноваціями» в ДНЗ №2

Педагогічна рада

«Організація освітньої діяльності в дошкільному закладі, або як досягти балансу між традиціями та інноваціями»

в ДНЗ №2 «Теремок»

   2 вересня 2016р. в ДНЗ №2 «Теремок» відбулась педагогічна рада по темі «Організація освітньої діяльності в дошкільному закладі, або Як досягти балансу між традиціями та інноваціями».

  Завідувач ДНЗ №2 «Теремок» Мазур О.В. ознайомила з пріоритетними завданнями в освітній роботі дошкільного закладу на 2016  - 2017н.р.  Олена Володимирівна прозвітувала про підсумки діяльності педагогічного колективу за 2015 – 2016н.р. Наголосила на тому, що сучасні напрямки навчально – виховного процесу потребують досягнення балансу між традиційним підходом та інноваціями. 

   Вихователь – методист Чуракова С.С. ознайомила педагогів із листом МОН України «Про організацію освітньої роботи в дошкільних навчальних закладах у 2016 – 2017н.р.». Педагогічним колективом було розглянуто зміст навчально -  пізнавальної діяльності дітей дошкільного віку та характер взаємин дитини і дорослого у її контексті. На даній педагогічній раді було прийнято рішення про готовність колективу ДНЗ №2 «Теремок» до навчального 2016 – 2017р. та в повному обсязі затверджено річний план на прийдешній навчальний рік.

   На педагогічній раді була ділова, проте дружня атмосфера. Кожен з педагогів мав змогу висловитися, аргументувати свою позицію, звернути увагу на свої недоліки та спланувати своє майбутнє в професії.

Вихователь – методист ДНЗ №2 «Теремок»

Чуракова С.С.

 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 704 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz