П`ятниця, 26.04.2024, 09:40
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Липень » 8 » Свято на Івана Купала "Таємниці квітки папороті"
14:46
Свято на Івана Купала "Таємниці квітки папороті"

Свято на Івана Купала  "Таємниці квітки папороті"

  Літо - багате на державні та народні свята. Одне з них свято на Івана Купала. Дане свято любиме народом, адже насичене іграми, розвагами, піснями, традиціями.

  Згідно плану роботу ДНЗ №2 «Теремок» на літній період 2016р., одним із завдань є продовження поглибленої роботи з розвитку  у дошкільників позитивного ставлення до духовних цінностей через ознайомлення з літніми календарними святами. 

  8 липня дошкільнята ДНЗ №2 відсвяткували свято на Івана Купала «Таємниці квітки папороті». Підготували і провели його муз. керівник Геворгян Р.В., старша група «Яблучко» (вих. Великоча О.В.), старша група «Калинка» (вих.Ткаченко Т.В.), середня група «Живчик» (вих. Коваленко О.П.). Гостями на святі були дошкільнята ІІ молодших груп «Капітошка», «Полуничка», середніх груп «Пізнайки», «Бджілка», старша група «Гномики» батьки дітей.  Відбулось свято на літньому майданчику, де декораціями слугувала сама природа.  Діти, ведучі та гості були одягнені в українські костюми, у дівчаток на голові були віночки, сплетені з польових квітів. Діти порадували присутніх українськими піснями «Віночок», «На Івана Купала»; дівчатка станцювали танок з віночками;  грали в гру «Струмочок», стрибали через кропиву; проводили змагання -  естафети «Водоноси», «Коромисло». Діти поділились знаннями про цілющі трави та їх особливості, про народні традиції на Івана Купала, які тепер будуть дотримуватись і їх сім’ї. На свято до дітей завітав Іван Купала (вих. Ткаченко Т.В.), Баба Яга (вих. Грищук І.Б.), Лісовик (вих. Москаленко М.В.), Червона Дівиця (вих. Великоча О.В.), які завдяки акторським здібностям допомогли провести свято на високому рівні.

   Закінчилось свято тим, що діти, пройшовши всі перешкоди, все ж таки знайшли квітку – папороть і тепер діти і дорослі будуть щасливими і здоровими цілий рік.  Також і діти – учасники свята, і діти – гості отримали на згадку про це чудове свято зелені повітряні кульки, як символ природи, лісу та пригод, які вони пережили тут.  На протязі усього свята звучала гарна українська музика. Задоволення отримали і учасники і гості свята «Таємниці квітки папороті».

 

Вихователь – методист Чуракова С.С.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 401 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz