П`ятниця, 26.04.2024, 16:17
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Квітень » 18 » Методичне об’єднання завідувачів, вихователів – методистів та вихователів груп дошкільного віку ДНЗ м. Знам’янка
18:24
Методичне об’єднання завідувачів, вихователів – методистів та вихователів груп дошкільного віку ДНЗ м. Знам’янка

Методичне об’єднання  завідувачів, вихователів – методистів
та вихователів груп дошкільного віку ДНЗ м. Знам’янка
в ДНЗ №2 "Теремок"
15.04.2016р.

 Успіх – це нагорода за минуле, радість для теперішнього, енергія для майбутнього. В кожного свій шлях до успіху, але для більшості – це результат наполегливої праці, великої відповідальності та віри в свою мрію.

    Формування позитивного іміджу дошкільного закладу, забезпечення стійкої позиції на ринку освітніх послуг, іміджеві складові сучасного дитячого садка – такі питання обговорювались на методичному об’єднанні завідувачів та вихователів – методистів ДНЗ м. Знам’янка та вихователів груп дошкільного віку, яке відбулось на базі ДНЗ №2 "Теремок". Були присутні методист по дошкільному вихованню Скляровська Л. Д., завідувачі, вихователі – методисти та вихователі дошкільних закладів м. Знам’янка.  

  Завідувач ДНЗ №2 "Теремок" О. Мазур  під час презентації основних аспектів іміджу дошкільного закладу наголосила на тому, що конкурентноспроможними сьогодні можуть бути такі ДНЗ, що забезпечують стабільно високий рівень якості освітніх послуг, мають позитивний імідж та працюють в режимі розвитку.  Учасникам методоб’єднання презентували  гімн ДНЗ №2 "Теремок",  емблему та логотип закладу, наявність бейджиків у працівників та відповідного дрескоду, що є невід’ємною складовою іміджу. 

   Переглянувши відео про діяльність ДНЗ №2 "Теремок", присутні побачили розвиток закладу за останні 10 років, надбання та нагороди. Олена  Володимирівна ознайомила своїх колег з іміджевою політикою нашого закладу, престижем, стилем, важливістю налаштування всіх працівників на перспективу, створення духу спільності, корпоративності, єднання. Наголосила на досягненнях роботи  колективу як команди однодумців.

   Вихователь – методист ДНЗ №2 "Теремок" Чуракова Світлана поділилась досвідом роботи з інноваціями в роботі з дошкільниками.  Презентувала втілення варіативної складової Базового компоненту дошкільної освіти в діяльність ДНЗ №2 "Теремок". Дана доповідь супроводжувалась відеопрезентацією. Вихователі груп дошкільного віку презентували роботу гуртків, профілів груп та використання розвиваючих ігор в навчально – виховному процесу закладу.

   Було презентовано дайджест творчих надбань вихователів "Від творчого педагога – до творчої дитини" та виставку робіт батьків вихованців "У творчих батьків – творчі діти". Рукотворні вироби не залишили байдужими нікого.

   Для учасників методичного об’єднання було організовано майстер – класи "Створи своїми руками", на яких гості із задоволенням проявили свою творчість на креативність.

  Учасники відмітили високий рівень проведення заходу, професіоналізм у підборі матеріалів та використаних під час проведення прийомів роботи із впровадження інновацій,, що сприяють підвищенню престижу, авторитету, розвитку дошкільної освіти в дошкільному навчальному закладі.

  Дружня атмосфера сприяла позитивному настрою усіх учасників та запрошених. Захід пройшов вдало та досяг позитивної завершеності завдяки злагодженій роботі організаторів та учасників методичного об’єднання.

 

 

 

 Завідувач  ДНЗ №2  "Теремок"

О. Мазур

 

 

 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1127 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz