Понеділок, 06.05.2024, 11:30
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Квітень » 14 » Пробне зовнішнє незалежне оцінювання
08:36
Пробне зовнішнє незалежне оцінювання

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання

   02 та 09 квітня 2016 року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів № 3  пройшло пробне ЗНО-2016. Учні м. Знам’янки та Знам’янського району мали можливість психологічно адаптуватися до основної сесії ЗНО, ознайомитися з різними формами тестових завдань, розрахувати час роботи із тестовими зошитами, потренуватися в заповненні бланків відповідей та визначити власний рівень знань.

   Всього було зареєстровано 139 осіб. Для проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання з’явилося до пункту тестування 134 учасника, що складає 96 % від загальної кількості.

   Всі учасники під час проведення  пробного ЗНО отримали зошити з тестовими завданнями пробного ЗНО, бланки відповідей та бланки з правильними відповідями для визначення результатів після завершення процедури пробного тестування. Працювали над виконанням завдань в залежності від обраного предмету від 120 до 180 хвилин.

    До проведення пробного ЗНО було залучено 54 педагогічні працівники, які пройшли відповідне інструктування з питань процедури проведення пробного ЗНО.

     Результати тестування учасники визначили за допомогою інформаційного бюлетеня із відповідями на тестові завдання та схеми підрахунку тестових балів, який надавався  після виконання ними тестової роботи.

     Директором ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 О. Подвиженко було забезпечено якісну підготовку приміщення школи до роботи у режимі пункту тестування відповідно до положення про організацію роботи пунктів тестування  учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

    Для надання першої медичної допомоги та охорони правопорядку на пункті пробного ЗНО-2016 відділом освіти було організовано чергування медичних працівників та працівників правоохоронних органів.

 

М.Босненко,

методист МК

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 344 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz