П`ятниця, 26.04.2024, 17:48
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Березень » 30 » Планування, навчання, контроль за охороною праці - запорука успіху профілактики травматизму
17:13
Планування, навчання, контроль за охороною праці - запорука успіху профілактики травматизму

Планування, навчання, контроль за охороною праці  -  запорука успіху профілактики травматизму

        29 березня 2016 року на базі Знам’янської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г. Шевченка відбувся міський семінар директорів та  заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів міста  з проблеми: «Нормативно-правове забезпечення та організація роботи з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності». 

     

 

    Учасників семінару привітали актори шкільного театру «Успіх» в ролі славних козаків, котрі в ігровій формі донесли до присутніх висновок про те, що людина, її життя і здоров’я, честь, гідність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

 

 

 

 

 

 

 

 

   Про важливість   створення безпечних  і нешкідливих умов навчання і праці  учасників навчально-виховного процесу відповідно до вимог чинного законодавства у своєму виступі зазначила начальник відділу освіти виконавчого комітету міської ради Грекова Людмила Анатоліївна.

    Фахівець з охорони праці відділу освіти Ярова Ірина Володимирівна ознайомила присутніх з проблемою, метою і завданнями, змістом і формами  роботи семінару, а також відзначила важливість належної організації роботи із означеного питання у підпорядкованих навчальних закладах.

 

 

 

     

   З презентацією досвіду роботи ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності, виробничої санітарії під час навчально-виховного  процесу виступила  директор школи Солонько Наталія Віталіївна.

 

 

 

 

 

 

     

 

   Заступник директора з виховної роботи Кічук Марія Олексіївна у своїй презентації звернула увагу на  розвиток навичок  компетентного ставлення до здоров’я, формування позитивної мотивації до здорового способу життя учасників навчально-виховного процесу, ознайомила із різними формами виховної і профілактичної роботи школи, відзначивши, що турбота про життя і здоров’я дітей – найважливіша праця вчителя.

 

 

 

 

   

 

    З досвідом роботи щодо забезпечення розвитку фізичного і духовного здоров’я учнів, превентивного виховання школярів поділились класні керівники 7-А класу Коваль Світлана Степанівна  та 2-Б класу Євтушевська-Бєляєва Світлана Олександрівна. 

 

 

 

 

 

 

   

     Оксана Юріївна Шевченко, вчитель  хімії,  акцентувала увагу учасників семінару на вимоги з охорони праці та безпеки життєдіяльності до кабінетів підвищеної небезпеки.

 

 

 

 

 

 

   

Виступ практичного психолога Каракаш’ян Наталії Миколаївни був присвячений питанню профілактики суїцидальних тенденцій серед дітей та підлітків, після якого керівники навчальних закладів та їх заступники  взяли участь у тренінговій вправі «Важливі невидимі зв’язки у житті дитини».

 

 

 

 

          

 

 

 

   Завершено зібрання було обміном досвідом та  думками присутніх з теми семінару, оскільки знання складаються із щоденного досвіду.

 

 

 

 

Категория: Міськво | Просмотров: 614 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz