П`ятниця, 26.04.2024, 18:16
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Березень » 25 » Координаційний центр " Патріот " - в дії
10:06
Координаційний центр " Патріот " - в дії

Координаційний центр  " Патріот " - в дії

      У відповідності до розпорядження Міського голови С.Філіпенка  від 27 січня 2016 року №12 на базі ЦДЮТ створено міський координаційний центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді «Патріот». Очолив центр директор Знам’янського МСТК ТСОУ В. Колебіденко.  Знам’янський міський спортивно – технічний клуб Товариства сприяння обороні України вже довгий час співпрацює у проведенні заходів патріотичного спрямування з ІІІ полком спеціального призначення Кіровоградської в/ч пп В-2336 та закладами освіти Виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

     В рамках      виконання  обласної програми   патріотичного виховання населення на період до 2017 року відділом освіти Знам’янського міськвиконкому у  2016  році     в ЗНЗ та ПНЗ проводяться   широкомасштабні  заходи військово-патріотичного спрямування та навчання. 22 березня 2016 року  головою  Знам’янського координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді «Патріот» В.Колебіденко в рамках виконання запланованих заходів  було організовано  для викладачів предмету «Захист Вітчизни» шкіл та училищ міста навчальні стрільби на базі полігону  військової частини у с. Сасівці.  

     Заняття проводив командир ІІІ батальйону ІІІ полку спеціального призначення бойовий офіцер - учасник АТО підполковник Неня Р.В. , який добре знайомий Знам’янським викладачам предмету «Захист Вітчизни», адже  неодноразово бував у Знам’янському МСТК ТСОУ у якості незалежного судді із числа офіцерів  під час проведення чемпіонатів з військово – спортивних багатоборств та забезпечував змагання виставками стрілецького озброєння та повітряно – десантного спорядження, наданих військовою частиною.

   Військові керівники мали змогу потренуватися у стрільбі із зразків як знайомої стрілецької зброї, так і тієї, що почали використовувати в ЗСУ нещодавно. Неня Р.В. проводив інструктажі з ТБ, ознайомлював викладачів із технічними характеристиками кожного виду зброї, демонстрував її в дії. Отримані військовими керівниками практичні навички дозволять в повному обсязі виконувати покладені на них обов’язки по навчанню, вихованню майбутніх воїнів України.

    Директор Знам’янського МСТК ТСОУ  Колебіденко В.О. висловив подяку командуванню військової частини в/ч пп В-2336 за сприяння в організації навчань та вручив Почесну грамоту підполковнику Нені Р.В. за багаторічну співпрацю, сприяння розвитку патріотичного виховання молоді та оборонно – прикладних видів спорту в Кіровоградській області

 

Категория: Міськво | Просмотров: 418 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz