Середа, 01.05.2024, 09:59
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2016 » Березень » 2 » Педагогічна рада
17:07
Педагогічна рада

Педагогічна рада №3

«Еколого – естетичне виховання дошкільників

 згідно програми «Дитина»

в ДНЗ №2 «Теремок»

29.02.16р.

   В ДНЗ №2 «Теремок» 29 лютого відбулась педагогічна рада «Еколого – естетичне виховання дошкільників згідно програми «Дитина».  Дана тема була обрана не випадково, адже найсприятливіший період для виховання гуманного ставлення до природи є дошкільне дитинство. Саме в цей період у дитини формується цілісний образ світу, виникає бажання перевірити на власному досвіді ту чи іншу інформацію. Допомогти їй в цьому має педагог, забезпечивши реальні можливості для активної творчої участі дитини в різних видах діяльності, координуючи всі впливи навколишнього світу на формування її особистості.

    В першій частині педагогічної ради було  розглянуто питання екологічного виховання засобами ігрової, театральної, пізнавальної, музичної діяльності; обговорено  доцільність використання методів та прийомів виховання в дітей дошкільного віку любові до природи. Вихователь – методист Чуракова С.С. познайомила з довідкою «Облаштування різновікових природничих  центрів розвивального середовища в сучасному дошкільному закладі». Педагоги мали можливість  обмінятись досвідом по залученню батьків до формування в дошкільників природничих знань.

   Друга  частина педагогічної ради – практична. Під час брейн – рингу на тему: «Підвищення екологічної компетентності педагогів» педагоги мали змогу продемонструвати свою екологічну компетентність, ерудованість та оригінальність. Вихователь – методист Чуракова С.С. з педагогами організовувала конкурси «Екологічна розминка», «Основні принципи екології», «Вгадай за пантомімою», «Крилаті вислови»; ділову гру «Асоціації»;  розгадування «Екологічного кросворду».    За ходом брейн – рингу слідкували члени журі: завідувач ДНЗ №2 Мазур О.В. та вчитель – логопед ДНЗ №2 Бондаренко В.І.

   Також на педагогічній раді вихователям, які атестуються у 2015 – 2016 навчальному році, була надана можливість прозвітувати про результативність їх діяльності за атестаційний період, представивши «Портфоліо педагога».

Вихователь – методист ДНЗ №2 «Теремок»

С.С.Чуракова

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 360 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz