Субота, 27.04.2024, 07:03
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Листопад » 24

 
Україно – рідний край!


     Вихователь ДНЗ №4  Дордюк С.В. в ході Дня відкритих дверей провела заняття метою якого було показати дітям і батькам, як у повсякденній діяльності можна виховувати любов до рідної Землі, до колискової пісні. Адже однією з важливих педагогічних задач, визначених Законом України «Про дошкільну освіту» та річним планом ДНЗ №4 є виховання у дітей любові до України, шанобливого ставлення до родини, поваги до народних традицій і звичаїв, державної та рідної мови, національних цінностей українського народу.
     Результатом даної роботи був радісний настрій, освітлений добрими почуттями до національного побуту та України.

 

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 319 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.11.2015 | Комментарии (0)

Осінь – чудова пора року, оспівана поетами, музикантами та художниками. Золота, щедра, різнобарвна. Саме у прекрасний осінній день, 20 листопада 2015 року, коли  закінчується карусель теплого бабиного літа, у Центрі дитячої та юнацької творчості культорганізатором Фрайнд О.В. було проведено свято краси «Чарівність осені безмежна». 

Осінь запросила сюди гуртківців, батьків, друзів, щоб подарувати всім свої останні, чудові миті, чарівний, ледве вловимий аромат осінніх квітів, яскраву привабливу красу зібраних плодів і, звичайно ж, по-осінньому замислений і в той же час радісний настрій. 

Гості свята потрапили на святковий осінній ярмарок-розпродаж, де змогли придбати щось надзвичайно гарне та смачне, виготовлене гуртківцями власноруч. 

Наступною зупинкою свята стала конкурсна програма «Міс та Містер Осінь ЦДЮТ 2015 року». Всі присутні помітили як гарно учасники разом з керівниками гуртків, батьками та друзями прикрасили залу своїми чудовими осінніми композиціями та персональними виставками.&n ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 438 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.11.2015 | Комментарии (0)

    19 листопада 2015 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів інформатики, куди були запрошені методист відділу освіти Ліпінська О.Г. та вчителі початкових класів міста, які викладають інформатику.
   Присутні мали змогу відвідати відкритий урок у 4-му класі з теми «Графічний редактор. Палітра кольорів, створення та збереження зображень», який провів учитель інформатики ЗШ І-ІІІ ст. № 6 Невкритий І.І.
   Вчитель інформатики ЗШ І-ІІІ ст. №3 Сафонова В.В. провела майстер-клас з елементами практичної роботи на тему: «Методика роботи з офісним пакетом OOo4Kids (адаптованим до освітніх потреб) для учнів 2-6 класів». Члени МО отримали відповіді на питання щодо участі дітей в українсько-естонському проекті «Міксіке в Україні» та дистанційного навчання вчителів у КОІППО ім. В.О. Сухомлинського.
    Голова ММО, вчитель інформатики НВК, Пашко Ю.О. ознайомила присутніх з авторськими концепціями підручників з інформатики для 7 класу та вимогами по створенню вчителями інформати ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 424 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.11.2015 | Комментарии (0)

                   Тиждень пожежної безпеки в ДНЗ

    В ДНЗ №8 «Світлячок» в рамках Тижня пожежної безпеки на тему: «Вогонь - наш друг та не завжди, чекати можна і біди» (09 – 13 листопада 2015 р.) відбувалися різноманітні цікаві та повчальні заходи. Не для кого не секрет, що пожежа – це страшне лихо і йому краще запобігти. Навчати дітей діяти правильно в таких ситуаціях важлива ланка навчально-виховної роботи. Тож і під час Тижня діти вчилися берегти своє життя та здоров’я  від вогню, цінувати його під час занять: «Хай дитина знає кожна – жартувати з вогнем не можна» (середня група), «Вогонь – друг, вогонь – ворог» (старша група), «Будь обережним з вогнем» (ІІ молодша група), в дидактичних, рухливих, сюжетно-рольових іграх «Одягни пожежного», «Можна – не можна», «Від чого бувають пожежі», «Пожежні на навчанні» та ін., під час групових та індивід ... Читати далі »

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 799 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.11.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz