Субота, 27.04.2024, 00:49
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Листопад » 20 » Майстер – клас для педагогів "Новітні оздоровчі технології"
15:52
Майстер – клас для педагогів "Новітні оздоровчі технології"

 

Майстер – клас для педагогів
«Новітні оздоровчі технології»
в ДНЗ №2 «Теремок»
17 листопада 2015р.


   17 листопада 2015 року в ДНЗ №2 пройшов майстер – клас  для вихователів «Новітні оздоровчі технології», який провела вихователь Рева О.В. Олена Володимирівна впроваджує в роботу своєї оздоровчої групи «Живчик» досвід «Новітні оздоровчі технології».  Вона досягла певних результатів в роботі з дітьми дошкільного віку, тому вирішила поділитись своїми авторськими оздоровчими технологіями.
   Адже на сьогоднішній день проблема здоров’я дітей дошкільного віку залишається актуальною. Статистичні дослідження свідчать, що з кожним роком кількість дітей із різними формами порушень постави й сколіозом значно зростає. Постава має велике значення, особливо в період росту й формування скелета дітей, а неправильні звичні положення тіла призводять до деформації хребта, грудної клітки, поперекового відділу, нижніх кінцівок, стопи, що сприяє прояву сколіотичної хвороби і плоскостопості. Тому дуже важливо із найбільш раннього дитинства попередити це захворювання і сформувати в дітей правильну поставу, щоб уникнути надалі паталогічних змін опорно – рухового апарату.
   Олена Володимирівна у своїй роботі використовує методики відомих  педагогів (М. Єфименка), а також розробляє власні авторські технології: вправи для формування постави та профілактики плоскостопості; масаж природніми матеріалами (горіхами, шишками, каштанами), самомасаж, дихальні вправи. Рева О.В. запропонувала вихователям закладу  на собі перевірити ефективність даних оздоровчих технологій. Вихователі із задоволенням виконували вправи.
   Багато цікавого дізнались вихователі на майстер – класі «Новітні оздоровчі технології». Зазначили, що  досвід роботи Реви О.В. має теоретичне підгрунття та практичне втілення.

Вихователь ДНЗ №2 «Теремок»
О.Рева

 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 844 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz