Неділя, 05.05.2024, 09:11
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Листопад » 16 » Екскурсія – огляд «Пожежна частина»
10:57
Екскурсія – огляд «Пожежна частина»

Екскурсія – огляд «Пожежна частина»

проведена вихователями ДНЗ №2 «Теремок»

Екскурсія – огляд в пожежну частину була організована і проведена вихователями  Полєхою О.Г. та Степановою І.А. Взяли участь в екскурсії діти старших груп «Полуничка» (вихователі Полєха О.Г., Степанова І.А., помічник вихователя Хомко Л.О.) та «Яблучко» (вихователь Велика Я.В., помічник вихователя Великоча О.В.) та вихователь – методист Чуракова С.С.

В пожежній частині малят радо зустрів інспектор ППРЧ -18 Шмалько Ю.О.  Зауважив, що головний девіз пожежників – рятівників «Запобігти, врятувати, допомогти». Далі екскурсію продовжив  старший пожежник Яровий П., який познайомив дошкільнят з пожежною машиною а також з машиною для оперативно – рятувальних дій та з  їх укомплектуванням. Яровий Павло (старший пожежник) продемонстрував на собі комбінезони, які використовуються при різних типах пожеж. Також діти відвідали кімнату, в якій пожежники – рятівники проходять навчання, кімнату для відпочинку та кімнату для спортивної розрядки. Діти були в захваті, задавали цікаві питання пожежникам, які із задоволенням відповідали на них. Наостанок дошкільнята сфотографувались з пожежниками та завірили, що деякі з них готові бути пожежниками – рятівниками.

Дана екскурсія відбулась в рамках Тижня знань пожежної безпеки «Вогонь наш друг, та не завжди, - чекати можна  і біди!», який проходив з 9 по 13 листопада. Вихователями середніх груп «Гномики», «Калинка» та старших груп «Полуничка», «Яблучко», «Капітошка» розроблені відповідні заходи: бесіди (з дітьми та їх батьками), ігри, заняття, конкурси малюнків, розгляд журнал «Надзвичайні ситуації (№10 за 2015рік «Культурі безпеки навчаємо з дитинства»), готуються папки – пересувки, пам’ятки для батьків вихованців, а також екскурсія – огляд. Дані заходи покращують знання пожежної безпеки у дітей дошкільного віку та їх батьків, активізують роботи щодо навчання прогнозування небезпечних ситуацій та знаходження правильних рішень щодо безпечного виходу з цих ситуацій.

 

 

 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 585 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz