П`ятниця, 26.04.2024, 03:14
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Жовтень » 19 » Заходи з нагоди святкування Дня Захисника Вітчизни
15:09
Заходи з нагоди святкування Дня Захисника Вітчизни

На варті добрих справ….
"Жодного  дня без доброї справи!" - цей ємкий за своїм змістом вислів став справжнім путівником у світ людяності, милосердя, щиросердності, добра та порядності. Саме з такою метою в Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 7, яка, до речі, є громадсько-активною школою і плідно працює в цьому напрямку, 12 жовтня розпочато та продовжується реалізація запланованих заходів з нагоди святкування Дня Захисника Вітчизни, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.
Найпершими та досить ґрунтовними кроками стали заходи, спрямовані на утвердження сили, волі, слави, гідності та честі – випробування військово-патріотичного спрямування (12.10.2015 р. – вчитель Сидоренко В.В.). Учні закладу, як справжні нащадки козацького роду, виявилися вмілими та вправними у виконанні поставлених завдань. Наступним етапом святкових заходів (13.10.2015 та 15.10.2015) стала урочиста лінійка та спортивне свято "Козацькому роду нема переводу!", підготовлені та проведені вчителем фізкультури Сидоренком В.В. та вчителями початкових класів спільно з педагогом-організатором. Діти стали активними учасниками святкового марафону, вправними майстрами слова та таланту, який вони демонстрували у декламуванні віршів про козацьку волю й силу, а також під час виконання українського таночку (кер. О.Долинська)  та тематичних пісень на святковій лінійці (педагог-організатор Хрипта О.М.).
Досить неординарними і, як завжди, креативними виявилися учні під час презентації власних витворів мистецтва та творів-мініатюр "Духовні цінності України", змістом яких учні довели, що "Звання захисника - почесне!" і ми гідні бути нащадками славних козаків та обов’язково повинні берегти пам’ять про тих, хто ціною власного життя обороняв рідну Землю – славну Україну в минувшину та захищає її під час трагічних сторінок сьогодення в АТО.
    Не полишати добрих справ прагне кожен з учнів закладу (участь у Всеукраїнській молодіжній та дитячій акції "Напиши лист Захиснику України"), адже усім відомо, що добро – це саме той орієнтир, до якого слід прагнути людству, це маяк, що дарує своє світло заблукалим в нашому непростому світі подорожнім , це справжня мораль, мир і гармонія.
Людина, чиї помисли та вчинки спрямовані на добро, живе по-справжньому повним життям. Саме про доброту дитячих сердець свідчить відвідання підопічних та ветеранів в рамках акції "Зірка пам’яті", акції "Три овочі" та акції "Творімо добро!" з наданням літнім людям адресних допомог .
"У добрих справ є лише початок, але немає кінця!"… Про це слід пам’ятати та неодмінно примножувати їх, адже не дарма кажуть , що будь-який хороший вчинок повертається сторицею, і того , хто з готовністю віддає людям тепло свого серця, хто не байдужий до прикрощів і бід , хто робить добро, не вимагаючи  натомість оплати, щедро нагороджує сама доля. Саме так чинили наші попередники – козаки. Тож не забуваймо істину одну, що "Ми роду козацького нащадки!", а відтак неодмінно повинні з гідністю та честю жити та творити добро на рідній серцю Землі, Батьківщині, неньці Україні, пам’ятаючи про те, що "Доброта - це єдине вбрання, яке ніколи не старіє".

Заступник директора з виховної роботи
ЗШ І-ІІІ ст.. № 7
Попова Т.М.

 

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 465 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz