П`ятниця, 26.04.2024, 07:45
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Жовтень » 19 » День захисника України у ЗОШ №4
10:31
День захисника України у ЗОШ №4

День захисника України
14 жовтня український народ  відзначає одне з найбільших народних свят Покрови Пресвятої Богородиці. Особливо шанували Покрову українські козаки. Вона була їхньою заступницею у далеких походах, її зображення завжди були на  хрестах, які носили козаки. Священною для кожного козака на Січі була Покровська церква, від порога якої січовики вирушали на захист рідної землі. Тому природно, що на свято Покрови припадає і День українського козацтва, а з 2014 року і День захисника України.
Героїчна традиція Запорізької Січі і сьогодні з нами, вона живить національну ідею і допомагає будувати достойне життя сучасної України.
Сьогодні нам усміхається лагідне сонце, яке посилає свої промені із синього неба, але не скрізь панує мир. Щоб на нашій землі знову запанував мир, щоб не було бажання у агресорів нищити мирний народ, плюндрувати землю необхідно міцно відстоювати свою Батьківщину, захищати рідну Україну.
Патріотизм виховується з юного віку. Саме виробленню навичок військових вмінь учнів Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 присвячене свято  "Виховуємо патріотів". Учасники військово-патріотичного гуртка "Сокіл" продемонстрували своє вміння виконувати стройові вправи зі зброєю, розбирати та складати АКМ, споряджувати магазин патронами, розміновувати, надавати першу допомогу, проходити смугу перешкод.
На святі були присутні гості: М.Головко, кандидат у депутати обласної ради, В.Мурга, головний спеціаліст відділу освіти, П.Криниця та Д.Аністратенко, кандидати у депутати міської ради.
Під час свята волонтери школи вручили родичам учасників АТО Олефіренків Сергія та Володимира, Полежая Валерія наколінники, розгрузки, печатки, та теплі речі, які придбані на зібрані шкільним колективом кошти.
На подяку Олефіренко Надія та Флорінцева Ольга подарували присутнім гарні народні пісні.

 

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 345 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz