Субота, 27.04.2024, 03:09
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Жовтень » 16 » Тиждень патріотичного виховання у ЗОШ №1
14:17
Тиждень патріотичного виховання у ЗОШ №1

 

З 12 по 16 жовтня в школі проходить Тиждень героїко-патріотичного виховання. Він розпочався святковою лінійкою та виставкою малюнків "З Україною в серці". Серед учнів та вчителів пройшов флеш-моб "Одягни вишиванку". Діти з великою гордістю демонстрували свої вишиванки, українські віночки. Малята гордо і виразно декламували вірші про Україну. А виставочний стенд вражає глядачів прекрасними малюнками про рідний край. На лінійці було оголошено про старт доброчинної акції "Привітай бійця". Вкотре малята будуть писати листи до воїнів, малювати для них малюнки, робити обереги. Діти свято вірять, що їхні подарунки підтримують наших бійців, додають їм сили і наснаги.
Напередодні 14 жовтня в нашій школі було проведено усний журнал "Гортаючи сторінки історії", присвячений Дню захисника України.
09.10. в школі пройшли години спілкування "Свято Покрови". Учні 8-Б, 7-Б класів зустрілися з працівником міської бібліотеки №1 Алефіровою Світланою Миколаївною, яка повела дітей у заочну подорож до сивої давнини, коли зародилося Свято Покрови. Школярі довідалися про народні звичаї та обряди, пов’язані з цим святом.
В пам’ять про випускника та вчителя нашої школи, усіх загиблих в зоні АТО, які захищали рідну землю, у школі відбувся легкоатлетичний пробіг та мітинг, в якому брали участь учні і вчителі нашої школи.
15 жовтня практичний психолог школи Каракаш’ян Н.М. провела тренінгові заняття в 7-х класах "Завжди в житті є місце подвигу".
16 жовтня для учнів 8-10 класів планується перегляд документального фільму про життя солдат на передовій.  
Учні школи приготували бійцям АТО плакати, малюнки, листи, поробки "Ми за мир". Першачки передали "Привіт", залишивши відбитки своїх долоньок. Діти 1-10 класів написали свої палкі побажання солдатам. Всі ці подарунки були направлені в Дніпропетровський військовий госпіталь.
Учитель фізики Лук’яненко Л.В. разом з членами шкільного парламенту записали відео звернення учнів та вчителів до воїнів АТО з нагоди Дня захисника України.

 

 

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 447 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz