Субота, 20.04.2024, 10:15
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Жовтень » 16

 

З 12 по 16 жовтня в школі проходить Тиждень героїко-патріотичного виховання. Він розпочався святковою лінійкою та виставкою малюнків "З Україною в серці". Серед учнів та вчителів пройшов флеш-моб "Одягни вишиванку". Діти з великою гордістю демонстрували свої вишиванки, українські віночки. Малята гордо і виразно декламували вірші про Україну. А виставочний стенд вражає глядачів прекрасними малюнками про рідний край. На лінійці було оголошено про старт доброчинної акції "Привітай бійця". Вкотре малята будуть писати листи до воїнів, малювати для них малюнки, робити обереги. Діти свято вірять, що їхні подарунки підтримують наших бійців, додають їм сили і наснаги.
Напередодні 14 жовтня в нашій школі було проведено усний журнал "Гортаючи сторінки історії", присвячений Дню захисника України.
09.10. в школі пройшли години спілкування "Свято Покрови". Учні 8-Б, 7-Б класів зустрілися з працівником міської бібліотеки №1 Алефіровою Світланою Миколаївною, яка повела дітей у заочну подорож до сивої давнини, коли зародилося Свято Покрови. Школярі довідалися про народні звичаї та обряди, пов’язані з цим святом.
В пам’ять про випускника та вчителя нашої школи, усіх загиблих в зоні АТО, які захищали рідну землю, у школі відбувся легкоатлетичний пробіг та мітинг, в якому брали участь учні і вчителі нашої школи.
15 жовтня практичний психолог школи Каракаш’ян Н.М. провела тренінгові заняття в 7-х класах "Завжди в житті є місце подвигу".
16 жовтня для учнів 8-10 класів планується перегляд документального фільму про життя солдат на передовій.  
... Читати далі »

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 446 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.10.2015 | Комментарии (0)

Поділися теплом свого серця.
Новий навчальний рік в НВК "Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей" розпочався активною благодійною діяльністю учнів закладу.
Вихованці НВК підтримали ініціативу голови Луганської ОДА та взяли участь в акції "З Луганщиною разом!".
У рамках цієї акції педагогічний колектив закладу спільно з органами учнівського самоврядування, батьківською громадськістю та за підтримки міського осередку політичного об’єднання "Самопоміч", в особі Віталія Щурова, сприяє забезпеченню учнів Луганщини канцелярським приладдям: зошитами, олівцями, ручками, щоденниками, фарбами, альбомами тощо. Маємо надію, що це буде дієвою підтримкою батькам учнів та подарує радість дітям, які відчули подих війни.
 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 411 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.10.2015 | Комментарии (0)

Година пізнання "Горда слава козаків"

Було колись в Україні – ревіли гармати:
Було колись – запорожці вміли панувати…


Щоб краще орієнтуватися в житті, бути освіченою людиною, треба вивчати минуле свого народу, його історію. Сьогодні великої ваги набуває відродження українського козацтва, бо це і відродження України. Козацтво завжди було символом честі, сили й мужності нашого народу, дарувало історії яскраві зразки жертовного служіння Батьківщині, самовідданого захисту рідної землі, продовження славних українських козацьких традицій.  Указом Президента України 14 жовтня оголошено Днем українського козацтва. Таким чином, Покрова Пресвятої Богородиці святкується в нас не тільки як народно-релігійне, а й національне свято. Знання свого родоводу, історичних та культурних надбань предків необхідні не лише для піднесення національної гідності, а й для використання кращих традицій у сучасному житті. Як відомо людина нерозривно пов’язана з минулим свого народу, його історією, і ми перегорнемо одну із сторінок нашого славного минулого.
У НВК бібліотекарем Аллою Романовою  проведено годину пізнання для учнів 5-А, 5-Б, 5-В класів "Горда слава козаків" з використанням медіа ресурсів. Дітям надано цікаву інформацію про козацький устрій, символіку, звичаї та традиції. Продемонстровано слайдову презентацію з теми та запропоновано перегляд мультиплікаційного фільму "Як козаки куліш варили".  Учні активно брали участь у заході і на ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 370 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.10.2015 | Комментарии (0)

У переддень Свята Покрови та Дня захисника України група учнів 10-В класу НВК навідала ветерана війни Дебелу Луїзу Євгеніївну. В рамках благочинної акції "Три овочі" діти зібрали для Луїзи Євгеніївни  овочевий набір. Господиня привітно зустріла вихованців НВК і дуже дякувала за увагу,яку їй приділяють. Діти були зворушені щирою подякою та побажанням їм успіхів у навчанні, а найголовніше – сили духу. Адже ветеран війни як ніхто інший знає, як важливо бути духовно сильним у цей непростий час.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 322 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.10.2015 | Комментарии (0)

З нагоди відзначення Дня захисника України учні навчально-виховного комплексу вже вкотре взяли участь в акції "Лист герою". Вихованці навчального закладу разом із батьками створили листи для воїнів української армії, які несуть службу у зоні АТО. За сприяння міського осередку політичного об’єднання "Самопоміч" листи були доставлені бійцям. Сподіваємось листи дітей і малюнки підтримають наших воїнів  у період відпочинку.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 1953 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.10.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz