П`ятниця, 26.04.2024, 13:14
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Вересень » 23 » Кожен дитячий садок - це окремий чарівний світ казок, мрій і фантазій. Сьогодні завітати до своєї казки вас запрошує ДНЗ №7 "Козачок"
08:38
Кожен дитячий садок - це окремий чарівний світ казок, мрій і фантазій. Сьогодні завітати до своєї казки вас запрошує ДНЗ №7 "Козачок"

Відвідує дошкільний заклад 171 дитина. Працюють 5 груп дошкільного та 1 група раннього віку. Працівники дошкільного закладу роблять все для того, щоб виховати гармонійно розвинену, впевнену в собі, цілеспрямовану особистість. В дошкільному закладі створені умови для реалізації дитиною свого природного потенціалу, розвитку базових якостей особистості, формування дитячої творчості, вміння створювати та реалізовувати власні задуми.

Для покращення умов перебування вихованців в закладі ведеться планомірна та систематична робота: працює 10 гуртків,продовжують свою роботу музейна кімната з народознавства "Берегиня" та кімната-музей В.О.Сухомлинського.З вересня цього року розпочато створення міні-музеїв по групам.

Педагоги ДНЗ впроваджують в практику роботи цікаві інноваційні технології (раннє навчання за Гленом Доманом, навчання раннього читання за Л.Шелестовою, фізичне виховання за методикою М.Єфименка, навчання за кубиками М.Зайцева, навчання математиці за паличками Кьюізенера).

Основними пріоритетами в роботі нашого закладу є:

  1. Постійне підвищення якості дошкільної освіти, оновлення її змісту та форми організації навчально-виховного процесу.
  2. Запровадження освітніх інноваційних, інформаційних технологій.
  3. Продовження роботи закладу спрямованої на збереження і зміцнення здоров'я вихованців та прищеплення навичок здорового способу життя.
  4. Підвищення педагогічної майстерності колективу шляхом активної участі в роботі методичних об'єднань ДНЗ міста, конкурсах педагогічної майстерності.
  5. Морально-духовний розвиток дитини, виховання в неї ціннісного ставлення до природи, культури, людей, власного "Я", здатності приймати самостійні рішення, здійснювати свідомі вибори, проявляти свій потенціал.
Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 444 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz