Четвер, 25.04.2024, 11:49
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Вересень » 23

Відвідує дошкільний заклад 171 дитина. Працюють 5 груп дошкільного та 1 група раннього віку. Працівники дошкільного закладу роблять все для того, щоб виховати гармонійно розвинену, впевнену в собі, цілеспрямовану особистість. В дошкільному закладі створені умови для реалізації дитиною свого природного потенціалу, розвитку базових якостей особистості, формування дитячої творчості, вміння створювати та реалізовувати власні задуми.

Для покращення умов перебування вихованців в закладі ведеться планомірна та систематична робота: працює 10 гуртків,продовжують свою роботу музейна кімната з народознавства "Берегиня" та кімната-музей В.О.Сухомлинського.З вересня цього року розпочато створення міні-музеїв по групам.

Педагоги ДНЗ впроваджують в практику роботи цікаві інноваційні технології (раннє навчання за Гленом Доманом, навчання раннього читання за Л.Шелестовою, фізичне виховання за методикою М.Єфименка, навчання за кубиками М.Зайцева, навчання математиці за паличками Кьюізенера).

Основними пріоритетами в робот ... Читати далі »

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 443 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

З 14 по 18 вересня 2015 року в ДНЗ №2 пройшов тиждень знань правил дорожнього руху "Коли вирушаєш в путь – завжди обережним будь!". Активну участь в тижні брали середні групи "Гномики", "Калинка", а також старші групи "Полуничка", "Яблучко", "Капітошка". З дітьми були проведені ігри різного спрямування: рухливі "Водії", "Кольорові автомобілі", "Пішоходи і транспорт" та ін.; дидактичні "Світлофор", "Впізнай дорожній знак" та ін.; сюжетно-рольові "Шофери", "Дорога в місті" та ін.; оформлено осередки дорожнього руху. 17 вересня відбулись конкурс малюнків "Я і дорога" та конкурс "Казковий Світлофор" (краще оформлення осередку дорожнього руху"). З дітьми були проведені заняття, бесіди, вправи на закріплення знань про безпечний дорожній рух.

18 вересня 2015р. діти середньої групи "Гномики" та старшої групи "Капітошка" запросили всіх бажаючих на свіже повітря відвідати розвагу "Будь обережним!". Ведучою бул ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 586 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

16 вересня 2015р. в ДНЗ №2 "Теремок" відбулась педагогічна рада по темі "Базовий компонент дошкільної освіти як державний стандарт оновлення принципів, цілей, змісту, технологій виховання, розвитку і навчання дітей". Були присутні методист відділу освіти по дошкільному вихованню Скляровська Л.Д., завідувач Мазур О.В., педагоги закладу, медпрацівники.

Скляровська Л.Д. розпочала педагогічну рада, ознайомивши зі стратегією розвитку дошкільного виховання в місті Знам'янка. Завідувач ДНЗ №2 "Теремок" Мазур О.В. доповіла по темі "Базовий компонент дошкільної освіти як державний стандарт оновлення принципів, цілей, змісту, технологій виховання, розвитку і навчання дітей", більш конкретно охарактеризувала інваріантну складову Базового компонента, а вихователь-методист Чуракова С.С. розкрила особливості варіативної складової Базового компонента. Також було обговорено лист МОН України від 27.05.2015р. № 01-13/1272/3-12 "Щодо організації роботи в дошкільних навчальних закладах у 2015-2016 навчальному році", в якому доведено зміни в організації навчального процесу, а також головні теми, які визначено на 2015-2016 н.р. Олена Володимирівна підвела підсумки діяльності педагогічного колективу за 2014-2015 н.р., а саме, що колектив ДНЗ №2. Старша медична сестра Дальман Наталія Аркадіївна надала інформацію про підсумки літнього оздоровлення з дітьми ДНЗ №2.

Мазур О.В. відмітила готовність педагогічного колективу до навчального 2015-2016 року. В повному об'ємі був затверджений план на навчальний 2015-2016рік.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 326 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

20–21 вересня в м.Кіровоград відбулася командна Першість України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2000-2001 р.н., в якій прийняли участь вихованці Знам'янської КДЮСШ (тренер – викладач Поплавка І.Л.).

Загалом в цій першості приймали участь збірні 23-х областей, навіть з Луганської та Донецької областей. В складі збірної Кіровоградської області виступали Чоботар Крістіна, ЗШ №6 (VII місце), Лавриненко Аліна, ЗШ №6 (ХІ місце) – метання списа, та Шевченко Олександр, ЗШ №3 – біг на 200 метрів. Знам'янські вихованці зробили свій внесок і команда Кіровоградської області посіла загальне VII місце.

Категория: КДЮСШ | Просмотров: 335 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

Вересень місяць – місяць пам'яті про початок та закінчення Другої світової війни. 2 вересня весь світ відзначає 70-річчя закінчення війни. В цю дату в 1945 році був підписаний Акт про повну капітуляцію Японії, згідно з яким останній агресор припинив військові дії і звільнив військовополонених і цивільних осіб, найжорстокіша в історії війна тривала рівно 6 років. Вона охопила три континенти і стала причиною трагічної загибелі більш ніж 65 мільйонів чоловік.

Відповідно до Акту військові дії з боку Японії припинялися негайно, всі японські збройні сили беззастережно капітулювали.

Всі японські цивільні, військові і морські офіційні особи зобов'язувалися коритися й виконувати вказівки та накази Верховного командування союзних держав. Йому ж підпорядковувалася влада імператора і уряду Японії з управління державою.

Тобто насправді День Перемоги варто було би святкувати саме 2 вересня - адже де-факто Друга Світова закінчилася саме в цей день.

Багато наших земляків встигли повоювати на Східному фронті. Символічний момент: від імені Радянського Союзу найбільшу в історії людства війну завершив українець - генерал ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 388 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

В дошкільному закладі №4 "Ромашка" проведено Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему "Коли вирушаєш у путь – завжди обережним будь!".

В ході Тижня адміністрацією закладу обстежена якість нанесення пішохідної розмітки.

Педагогами закладу проведені тематичні бесіди, розмови, моделювання та аналіз ситуацій, дидактичні та сюжетно-рольові ігри.

Різноманітні заходи за участю педагогів, медичних працівників, відкриті покази, інформація в куточку батьків сприяли поглибленню знань дітей та дорослих про безпеку життєдіяльності, їх умінню правильно поводити себе біля проїжджої частини вулиці.

Варто зважати на те, що безпека - це не просто сума засвоєних знань, а стиль життя, вміння адекватно поводитися в різних ситуаціях. Адже опинитися в екстремальній ситуації дитина може зовсім несподівано, тоді, коли близького дорослого немає поруч. Ось чому в дошкільному закладі №4 "Ромашка" питанню збереження та зміцнення здоров'я, формування здорового спо ... Читати далі »

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 441 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

Партизансько-підпільний рух в Україні у роки Великої Вітчизняної війни (Другої світової) став важливим військовим і політичним чинником у тилу найнебезпечнішого ворога, і за рівнем своєї могутності й значення був визнаний другим фронтом. Він відіграв важливу роль у звільненні українських земель від фашистської окупації.

Подвиг партизанів, підпільників відомий далеко за межами України. Багатотисячні партизанські загони і з'єднання наводили жах на фашистських загарбників, вселяючи впевненість у тому, що наш народ перемогти неможливо.

Ми, вихованці навчально-виховного комплексу, пишаємося яскравим подвигом партизанів-підпільників, наших земляків, Лісової Віри Іванівни, Куценко Софії Іванівни, Шумейка Віктора Зосимовича.

Бажаємо колишнім партизанам, підпільникам, усім ветеранам Другої світової війни, міцного здоров'я, довголіття, щастя, благополуччя, оптимізму, а головне – миру і злагоди в нашій держави.

Вічна пам'ять усім, хто віддав своє життя у тій жорстокій війні!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 369 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

В дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" в середній групі №6 "Пізнайко" вихователем Чередніченко Тетяною Володимирівною було проведено малювання на тему "Яблуко достигле, червоне, солодке". На занятті діти вчилися передавати характерні особливості художнього образу, продовжували удосконалювати навички малювати олівцями округлі форми, вміння розфарбовувати, сприймати розмаїття кольорової гамми; виховували естетичні смаки.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 1050 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

В дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" вихованці старшої групи №5 "Золота рибка" старанно готуються до свята Осені: вивчають пісні та розучують таночки. Адже на свято запросимо багато гостей, щоб подивилися, як виступатимуть "справжні артисти".

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 322 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

Мир на землі – це затишок і тиша,
Це сміх дитячий і душі політ,
Коли поет чарівні вірші пише
Про незвичайний, дивовижний світ.
Мир на землі – це росяні світанки,
Краса і творчість, пісня у гаях.
Мир на землі – це вечори і ранки
Із радістю і щастям у серцях.
Мир на землі – це дім і мама, й тато,
Й любові стільки – просто через край!
Це та земля, де щастя є багато
І в кожній хаті – хліба коровай.
Це та земля, де сміх і пісня лине,
А діти йдуть до школи знов і знов.
Й ніколи у боях ніхто не гине,
Бо там господар щастя і любов.

Мир — це те, до чого прагнуть усі народи світу. Учителі, учні НВК та їх батьки також прагнуть, аби панував мир. Саме тому 21 вересня 2015 року двері навчального закладу прикрашав символ миру – голуб,а на подвір'ї закладу відбулася традиційна лінійка, присвячена Міжнародному Дню Миру.

На наших вулицях безпечно, та чи всі люди на планеті живуть добре й щасливо? Для багатьох у сучасному с ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 376 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

До Дня партизанської слави в ЗШ №6 було проведено ряд тематичних бесід, години спілкування та виставка в шкільній бібліотеці. Учні 10 класу на чолі з педагогом-організатором Волковою А.А. відвідали пам'ятник партизанам та приймали участь в тематичному заході, організованому селищною радою в с.Водяне.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 315 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

В дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" В ІІ молодшій групі №4 "Чомучки" були проведені ігри з водою "Рибалка" та "Дістань швидше". Діти виконували завдання із задоволенням, приймали активну участь у грі. Вихователь ставив собі за мету розвивати спритність, витримку, дрібну маторику рук, окомір; виховувати павагу до однолітків.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 433 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz