П`ятниця, 03.05.2024, 05:54
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Вересень » 14 » Тиждень спорту та фізичної культури в ДНЗ №8
10:53
Тиждень спорту та фізичної культури в ДНЗ №8

Спорт та фізична культура повинні відігравати значну і вагому роль в оздоровленні кожної свідомої людини. Тому саме з дошкільного віку ми приділяємо фізичному вихованню дітей особливу увагу. В ДНЗ №8 "Світлячок" в рамках проведення Тижня фізкультури і спорту з 07.09. по 11.09.2015 року було заплановано і проведено ряд заходів. Так, в усіх дошкільних групах проводились спортивні ігри та атракціони, фізкультурні комплекси, фізкультурні заняття як звичайні, так і сюжетні, тематичні ("Джунглі кличуть" вих. В. Рогова та Л. Азімова). Спортивну розвагу "Ми – маленькі козачата" провели вихователі О. Вороніна і В.Рогова та музкерівник Г. Паніна. Під час конкурсів "Хто швидше перенесе куліш", "Найшвидший вершник", "Найсильніші козаки", "Хто швидше сяде на вишиту подушечку" малята не тільки показали свої фізичні можливості, сміливість, рішучість, витримку, швидкість, спритність, наполегливість, а й отримали заряд позитивної енергії, гарний настрій та незабутні враження.

Крім цього з вихованцями проводилися щоденні ранкові гімнастики на свіжому повітрі, гігієнічні гімнастики після денного сну, загартовуючі процедури (ходьба по доріжкам "Здоров'я", по ребристій дошці, по доріжкам з квасолі, гороху та кукурудзи та ін.), фізкультпаузи, фізкультхвилинки, рухливі ігри.

Значна робота проводилась з батьками вихованців. Для них оформлено стенд "Спорт в житті дитини. Дружимо зі спортом", вихователі провели для них консультацію "Як організувати спортивний куточок вдома".

Вихователі поновили свої знання з фізичного виховання під час консультації "Інтерактивні форми роботи з фізичного виховання з дошкільниками", яку провела методист В. Кучаєва. На завершення Тижня в ДНЗ пройшов День здоров'я, під час якого було проведено спортивне свято "Веселі старти".

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 1785 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz