Субота, 27.04.2024, 07:13
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Вересень » 14

Спорт та фізична культура повинні відігравати значну і вагому роль в оздоровленні кожної свідомої людини. Тому саме з дошкільного віку ми приділяємо фізичному вихованню дітей особливу увагу. В ДНЗ №8 "Світлячок" в рамках проведення Тижня фізкультури і спорту з 07.09. по 11.09.2015 року було заплановано і проведено ряд заходів. Так, в усіх дошкільних групах проводились спортивні ігри та атракціони, фізкультурні комплекси, фізкультурні заняття як звичайні, так і сюжетні, тематичні ("Джунглі кличуть" вих. В. Рогова та Л. Азімова). Спортивну розвагу "Ми – маленькі козачата" провели вихователі О. Вороніна і В.Рогова та музкерівник Г. Паніна. Під час конкурсів "Хто швидше перенесе куліш", "Найшвидший вершник", "Найсильніші козаки", "Хто швидше сяде на вишиту подушечку" малята не тільки показали свої фізичні можливості, сміливість, рішучість, витримку, швидкість, спритність, наполегливість, а й отримали заряд позитивної енергії, гарний настрій та незабутні враження.

Крім цього з вихованцями проводилися щоденні ранкові ... Читати далі »

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 1782 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.09.2015 | Комментарии (0)

З 7 по 12 вересня в рамках підтримки Олімпійських ігор, з нагоди Дня фізичної культури та спорту, пропаганди здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 було проведено Олімпійський Тиждень, протягом якого було організовано та проведено Всеукраїнський Олімпійський урок та ряд заходів.

Учні школи брали активну участь у спортивних заходах, організованих кабінетом виховної роботи (Попова Т.М., Хрипта О.М.), вчителем фізичної культури (Сидоренко В.В.) та вчителями початкових класів. Організація та проведення подібних заходів сприяє залученню учнівської молоді до занять різними видами спорту та отриманню заряду бадьорості та позитивного настрою. Але пізнання світу спорту протягом Тижня не обмежувалося змаганнями, естафетами , конкурсами та рухливими іграми, адже не менш цікавою виявилася заочна подорож учнів школи у світ спорту. На уроках української мови школярі вивчали олімпійські традиції та легенди різних країн світу, а уроки історії та географії повідомили учням про положення та звичаї Олімпі ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 360 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.09.2015 | Комментарии (0)

11 вересня 2015 року, напередодні Дня фізкультурника, вчителі та учні Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №4 в рамках Олімпійського тижня провели єдиний Всеукраїнський олімпійський урок на тему "Олімпійський рух і ми". Його мета - з'ясування важливості олімпійського руху в Україні і світі, розвиток вміння висловлювати власне ставлення до збереження здоров'я, виховання національної свідомості і гідності, патріотизму, допитливості, інтересу до спорту і в тому числі уроків фізичної культури та ранкової зарядки, бажання самовдосконалення.

На святі виступили вчителі фізичної культури Н.Клюка та М.Міщенко, які розповіли про започаткування олімпійського руху в нашій країні, досягнення українських спортсменів.

Також до учнів звернулася тренер І.Федіна з розповіддю про роботу ДЮСШ, численні гуртки, змагання та спартакіади.

Вже стало традицією напередодні Дня фізкультурника влаштовувати символічний пробіг на підтримку олімпійського руху, збереження і примноження здоров'я. До забігу приєдналися всі охочі. ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 380 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.09.2015 | Комментарии (0)

В дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" в середній групі №6 "Пізнайко" було проведено комплексне заняття з ознайомлення з природнім середовищем.

На занятті були створені сприятливі умови для забезпечення життєвих вражень дітей про природу та зміни в природі з приходом осені.

Заняття викликало у дітей радість та задоволення від спілкування з природою, діти збагачували уявлення про прикмети осені, стан рослин, поведінку диких тварин восени.

Вихователь виховувала у дітей дбайливе та гуманне ставлення до живої природи. Учила малят піклуватись про чистоту і лад у найближчому довкіллі.

На згадку про заняття малята створили "Осінній килимок" з природного матеріалу.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 368 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.09.2015 | Комментарии (0)

Ми всі – одна сім'я, єдина ми родина,
У кожнім нашім "Я" - частинка України,
Ми всі – одна сім'я, єдина ми родина,
Мільйони різних "Я", а разом – Україна!

Саме ці слова було чути в міському парку відпочинку 11 вересня.

Ось і настав він, довгоочікуваний день для всієї дітвори – день зустрічей, день усмішок, день, що відкриває нові шляхи і народжує нові мрії - день початку нового навчального року в Центрі дитячої та юнацької творчості, свято першого дзвоника.

І головною подією свята є те, що до Центру вливається гомінке і непосидюче поповнення – первачки!

На свято завітали казкові герої. Буратіно розповів, що протягом минулого навчального року він багато чому навчився в ЦДЮТ. Хоч йому було й важко, але допомагали впоратись з усім дивовижні, прекрасні, надзвичайно творчі керівники гуртків та їх найталановитіші вихованці.

Ледве не зіпсувала свято підступна Баба Яг ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 538 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.09.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz