П`ятниця, 03.05.2024, 15:42
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 22

Англійська письменниця Джейн Остен колись писала: "Щоб бути щасливим інколи потрібно боротися із самим собою". Ці слова стали ключовою фразою заходу, який не мав аналогів у нашому місті. 18 червня цього року в актовій залі НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" за підтримки відділу освіти та директора НВК Ю.Сопільняка пройшов І міський психологічний форум на тему "Можливості сучасної психології в подоланні життєвих криз".

Метою даного заходу стала популяризація практичної психології серед населення, а одне із завдань – це розвиток потенційних можливостей особистості.

В умовах достатньо важкого сьогодення існує нагальна необхідність вчитись керувати своїми емоціями, позитивно мислити, адаптуватись до складних життєвих ситуацій, ефективно спілкуватись, вміти знаходити спільну мову з будь-якою людиною і брати на себе відповідальність за своє життя та події в ньому. Про те, що люди потребують цих знань свідчить кількість гостей форуму. Учасниками форуму стали працівники відділу освіти, педагоги НВК і загальноосвітньої школи №1, вихователі ДНЗ №2, №4, №6, представники відділу у справах молоді та спорту, міськвиконкому, працівники міського Центру соціальних служб сім'ї, дітей та молоді, а також інші зацікавлені мешканці міста.

У ході форуму до уваги присутніх були представлені майстер-класи від психолога НВК, магістра психології, тренера Ольги Жирьонкіної на теми "Інноваційні психотехнології, профілактики розв'язання конфліктів та протистояння ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 439 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.06.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz