Четвер, 09.05.2024, 15:10
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Травень » 21 » Педагогічна рада №3 "Створення цілісної картини світу у сучасного дошкільника" в ДНЗ №2 "Теремок"
13:14
Педагогічна рада №3 "Створення цілісної картини світу у сучасного дошкільника" в ДНЗ №2 "Теремок"

В ДНЗ №2 "Теремок" 20 травня відбулась педагогічна рада "Створення  цілісної картини світу у сучасного дошкільника".  Дана тема була обрана не випадково, адже сучасний "новий" дошкільник викликає в нас – педагогів, захоплення, але й здивування, занепокоєння й, навіть, сум. Більшість педагогів констатує: "Сучасний дошкільник інший. Працювати з ним складніше. Власне, як і з батьками".

На педагогічній раді були присутні адміністрація закладу, вихователі всіх вікових груп, музичний керівник, вчитель-логопед, представники батьківських комітетів. Виступила завідувач ДНЗ №2 О.В. Мазур, яка охарактеризувала "нову" дитину ХХІ ст. Вихователь-методист С.С.Чуракова ознайомила присутніх з чинниками, що зумовлюють розвиток сучасної дитини. Педагоги долучились до обговорення по визначенню складових цілісної картини світу сучасного дошкільника. Результатом обговорення була розроблена пам'ятка "Основні показники сформованості цілісної картини світу дітей 6-7р.ж.", а також були розроблені основні завдання для педагогів для формування у дошкільників цілісної картини світу.

Завідувач О.В.Мазур підсумувала діяльність педколективу ДНЗ №2 "Теремок" за 2014-2015н.р. Зазначила, що річний план був виконаний на 95%. Вихователь-методист С.С.Чуракова  ознайомила присутніх з довідками по колективних переглядах "Пошук нових форм роботи з дошкільниками згідно програми "Дитина" та "Різноманітні форми роботи для формування у дошкільників навичок безпеки життєдіяльності". Також присутні були ознайомлені з довідкою "Готовність дітей до школи". С.Чуракова зазначила, що у дітей старших груп "Живчик", "Бджілка", "Пізнайки"  на достатньому рівні сформовані загальнонавчальні уміння та навички. Завідувач ДНЗ №2 О.Мазур висловила подяку вихователям старших груп Коваленко О.П., РевіО.В., Коломієць Ю.В., Корнієнко М.Г., Пастуховій Л.А., Компанієць А.В. за сумлінну працю педагогів – новаторів на терені дошкілля в ДНЗ №2 "Теремок".

На педраді був підведений підсумок проекту "Презентація дитини", який тривав протягом 2014 – 2015н.р. У ньому взяло участь багато сімей наших вихованців. На виставці були представлені кращі зразки фото колажів батьків  про своїх дітей. Була продемонстрована відеопрезентація про Бєляєва Тимура (гр. "Калинка") та відео про співочий талант Ткаченко Даші (гр. "Капітошка"). Вирішувались інші насущні питання по роботі ДНЗ №2 на оздоровчий період.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 444 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz