П`ятниця, 03.05.2024, 08:36
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Травень » 6 » Волонтерський загін "Поклик"
15:43
Волонтерський загін "Поклик"

Це саме ви колись на полі битви помирали,
Щоб нам жилося в мирі і на волі.
Тому ми щиро вас вітаємо зі святом,
Щоб ви були щасливі і здорові!

Швидко, мов весняні струмки, збігають роки, квітнуть дерева, половіють жита, приходять у світ нові люди. Але не старіє, не зникає пам'ять тих літ. Вона живе у спогадах бійця і в суворому монументі, як свідок грізних років і переможних боїв, пильно дивиться на нас в залах музеїв і зі сторінок книг, її мужню і величну, надійно оберігає народ, передаючи як святиню у спадщину поколінням.

Все менше й менше залишається учасників та свідків тих жахливих днів, тому дуже важливо не забувати їх, оточити увагою та турботою. Саме таке завдання ставить перед собою волонтерський загін "Поклик" Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №6. В рамках акції "Зірка пам'яті" вони проводять цілий ряд заходів, спрямованих на організацію та надання посильної допомоги ветеранам Великої Вітчизняної війни. Протягом тривалого часу волонтери відвідували ветеранів та надавали їм допомогу: обрізання та побілка дерев, посадка городів, закупівля ліків та продуктів харчування, прибирання домівок та подвір'їв.

Цієї зими не стало ще одного учасника ВВВ – Щурова П.П. Це був останній ветеран, закріплений за нашою школою. Проте учасники волонтерського загону продовжують проводити значну дослідницько-пошукову роботу, збирають та узагальнюють спогади про події Великої Вітчизняної війни та її учасників, доповнюють теку з матеріалами переписки та воєнними піснями, вітають родичів загиблих ветеранів. Незабаром на базі школи планується створення музейної кімнати.

Учні мають бажання робити щось конкретне і корисне вже сьогодні, зараз і відчути результати своєї праці, своїх дій, відчути самоповагу. Адже це означає незрівнянно більше, ніж віддати. Особливо, якщо це стосується людей, які ціною власного життя та здоров'я творили наше майбутнє.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 408 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz