Субота, 27.04.2024, 03:08
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Березень » 31 » Вивчення навчально-виховного процесу
15:07
Вивчення навчально-виховного процесу

З 23 по 27 березня 2015 року в логопедичній групі "Сонечко" ДНЗ №8 "Світлячок" проходило вивчення навчально-виховного процесу членами атестаційної комісії: завідувачкою ДНЗ №7 Довгалевською С.А. та завідувачем міською ПМПК Білоконь Н.В.

Колектив групи у складі: учитель-логопед Ладожинська Л.К., вихователі: Вороніна О.П., Олійник А.В., помічник вихователя Гетманенко Т.В. показали якісний перехід до спрямування освітнього простору на розвиток дитини, її особистісних і культурних якостей, формування цілісного підходу до всебічного гармонійного розвитку дошкільника. Так як провідним завданням роботи педагогів у логопедичній групі є формування та розвиток мовлення дітей, вся робота була спрямовано на мовленнєву всебічну підготовку дітей до школи. Були проведенні цікаві заняття вихователями з грамоти, математики, зображовальної діяльность з використанням іноваційних технологій: малювання на "чарівному" склі, ниткографія, аплікація з використанням покидькового матеріалу.

Учитель-логопед Ладожинська Л.К. на фронтальних, підгрупових та індивідуальних заняттях, використовуючи нетрадиційні методи навчала дітей чітко, ясно вимовляти звуки рідної мови, розвивала фонематичне сприймання, збагачувала словник дітей, корегувала граматичну будову мовлення.

На даний період були виконані вимоги Державної базової програми і корекційної спрямованості навчання та виховання дітей з вадами мовлення.

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 403 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz