П`ятниця, 26.04.2024, 11:14
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Грудень » 5 » Фестивалі та святкування. Технології та сервіси Веб 2.0 на уроках англійської мови
09:49
Фестивалі та святкування. Технології та сервіси Веб 2.0 на уроках англійської мови

Жодного дня життя НВК не проходить спокійно. Ось і 2 грудня 2014 року у закладі відбувся бінарний урок, який провели вчителі англійської мови та інформатики Олефірова С.А. та Пашко Ю.О. Епіграфом прозвучали слова Фредеріка Бегбедера, французького літературного критика: "Найкращі свята – ті, що відбуваються всередині нас". Вони й визначили тему уроку: "Фестивалі та святкування. Технології та сервіси Веб 2.0 на уроках англійської мови".

Урок – незвичний. Під час нього учні 11-Б уявили себе працівниками та клієнтами віртуального туристичного агентства. Їм було поставлено завдання туроператора, а саме: вивчити потреби потенційних туристів, скласти маршрут та перспективні програми обслуговування туристів, рекламно-інформаційна робота, тощо.

Учні демонстрували свої теоретичні та практичні знання, творчі здібності та естетичний смак при виконанні завдань. Форм та методів роботи було безліч: опитування, проекти, робота в групах, творчі завдання тощо.

Цікавим елементом уроку виявилися презентації за технологією Prezi новорічних традицій різних країн та відомих фестивалів. Безугла Оксана та Загурська Дарія, які за сценарієм виконували роль туристичних агентів, оригінально представили проекти присутнім.

А стратег компанії Пальчуненко Руслана провела опитування, за результатами якого учні склали маршрут своєї подорожі за допомогою сервісу Google Maps.

Ще одним цікавим моментом стало створення учнями Губатенко В'ячеславом і Лемешко Олександром за допомогою сервісу Google Maps, на якій вони відмітили найпопулярніші країни та міста з назвами свят та карнавалів.

Урок був настільки цікавим та креативним, що учні та присутні вчителі не помітили як швидко пробіг час. Усі отримали неабияке задоволення.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 515 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz