Четвер, 28.03.2024, 17:56
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Грудень » 05

Жодного дня життя НВК не проходить спокійно. Ось і 2 грудня 2014 року у закладі відбувся бінарний урок, який провели вчителі англійської мови та інформатики Олефірова С.А. та Пашко Ю.О. Епіграфом прозвучали слова Фредеріка Бегбедера, французького літературного критика: "Найкращі свята – ті, що відбуваються всередині нас". Вони й визначили тему уроку: "Фестивалі та святкування. Технології та сервіси Веб 2.0 на уроках англійської мови".

Урок – незвичний. Під час нього учні 11-Б уявили себе працівниками та клієнтами віртуального туристичного агентства. Їм було поставлено завдання туроператора, а саме: вивчити потреби потенційних туристів, скласти маршрут та перспективні програми обслуговування туристів, рекламно-інформаційна робота, тощо.

Учні демонстрували свої теоретичні та практичні знання, творчі здібності та естетичний смак при виконанні завдань. Форм та методів роботи було безліч: опитування, проекти, робота в групах, творчі завдання тощо.

Цікавим елементом уроку виявилися презентації за технологією Prezi новорічних традицій різних країн та відомих фестивалів. Безугла Оксана та Загурська Дарія, які за сценарієм виконували роль туристичних агентів, оригінально представили проекти присутнім.

А стратег компанії Пальчуненко Руслана провела опитування, за результатами якого учні склали маршрут своєї ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 512 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.12.2014 | Комментарии (0)

Задля збереження, відновлення і популяризації у суспільстві історичних здобутків українського народу у боротьбі за свободу та незалежність, з метою виховання у громадян патріотизму, формування у молоді національної ідентичності для використання у проведенні інформаційно-роз'яснювальної роботи з педагогами ДНЗ №5 "Калинонька" було проведено "Круглий стіл" щодо ознайомлення з методичними матеріалами, спрямованих на аргументоване роз'яснення зазначеного рішення Глави держави.

Вихователями середньої групи "Зірочка" (Ігнатьєва Т.С., Семенкова О.М.) та старшої групи "Гномики" (Мельниченко С.Є., Савкіна Н.М.) була проведена розвага "Козацькому роду нема переводу", під час якої вихованці поглибили знання про козаків.

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 469 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.12.2014 | Комментарии (0)

Дата проведення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом була встановлена на 1-е грудня і вперше відзначена в 1988-му році.

Символ боротьби зі СНІДом - червона стрічка. Сама стрічка, як символ розуміння та солідарності в цій нерівній боротьбі була взята на озброєння з весни 1991-го року. Ця ідея належала американському художнику Франку Муру. Він проживав в провінційному містечку в штаті Нью-Йорк, де його сусіди, одна сім'я, що сподівалася на благополучне повернення своєї доньки - військового солдата з Персидської затоки, носила подібні стрічки, але жовтого кольору.

Колектив Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 приєднується до цієї міжнародної ініціативи - Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Ми також сподіваємося, що одного разу можна буде сказати - зі СНІДом покінчено! Висловлюємо почуття глибокого співчуття всім, хто втратив своїх близьких і друзів від цієї віроломної хвороби. Бажаємо підбадьорення і надії всім, хто переносить цю хворобу на собі - залишатися в живих! Життя не відвернулося від Вас, воно лише нагадало про себе...

На підтримку акції в школі пройшли заходи: усний журнал "ВІЛ/СНІД – чума сучасності", перегляд відеофільмів "Залишайся живим", зустріч з працівниками Знам'янської бібліотеки філія №1 з теми: "СНІД – провісник горя і біди".

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 566 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.12.2014 | Комментарии (0)

2 грудня 2014 року з метою популяризації професій і навчального закладу нас відвідали викладачі Криворізького коледжу Національного авіаційного університету КРАУСС на чолі з завідувачем радіотехнічного відділення Красноружевим Г.І.

Вони зустрілися з учнями 9-х класів, презентували їм заклад яскравим відеофільмом, ознайомили з умовами вступу і самого навчання, відповіли на запитання, запросили на день відкритих дверей 18 квітня 2015 року.

А з учнями-випускниками зустрілась начальник відділу кадрів Знам’янського МВ УМВС підполковник Клименко С.В., яка розповіла про умови вступу до вищих навчальних закладів системи МВС.

З "проблемними" учнями спілкувався начальник відділу КМСД капітан Самофал С.А.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 407 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.12.2014 | Комментарии (0)

"За Україну
З огнем завзяття
Рушаймо, браття,
Всі вперед!
Слушний час кличе нас..."

Ці слова Миколи Вороного, поета, "розстріляного Відродження", стали гаслом "тижня волонтера", який пройшов в закладі за ініціативи учнів 6-Б класу (класний керівник Руднєва О.В.). Вони першими започаткували зв’язок з воїнами зони АТО, коли відправили їм на фронт листи, малюнки, плетені браслети – стрічки. А потім, коли отримали від воїнів щирі слова подяки, оголосили збір теплих речей і коштів для воїнів зони АТО – випускників закладу.

Учні та їхні батьки приносили светри, рукавиці, шалики, шкарпетки, а також солодощі каву, мед, консервацію. Цей вантаж був відправлений бійцям батальйону "Батьківщина".

На кошти, які були зібрані учнями і вчителями, було придбане обладнання і спорядження, що так необх ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 425 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.12.2014 | Комментарии (0)

У рамках відзначення Міжнародного дня інвалідів 3 листопада 2014 року у НВК проведена інформаційна акція "Вчимося толерантності" та уроки доброти "Дивіться на нас як на рівних".

Класні керівники розповіли учням про труднощі дітей з обмеженими можливостями; про їх проблеми, про те, які бувають форми інвалідності; де і як можуть працювати люди з вадами здоров'я, якими видами спорту і творчості вони можуть займатися, які пристосування необхідні для реалізації їхніх потреб.

Основною метою проведених заходів стало бажання сформувати у учнів закладу потребу бути людяними, допомагати один одному, бути готовими надати допомогу та прийняти її, та, насамперед, шанобливе ставлення до людей з обмеженими можливостями.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 388 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.12.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz