Субота, 27.04.2024, 06:39
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 19

19 листопада 2014 року в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 відбулося засідання "Круглого столу вчителів", які надають освітні послуги дітям з особливими освітніми потребами на тему "Психолого-педагогічні технології в роботі з дітьми, які мають порушення психо-фізичного розвитку".

Вчителі поділилися досвідом з питань здійснення психолого-педагогічного супроводу учня з особливими потребами, організацією корекційно-розвиткової роботи на заняттях, а саме: розвитком сприймання, уваги, пам'яті, уяви, мислення, мовлення.

Завідувач міською МПМПК Н.Білоконь узагальнила досвід колег та націлила педагогів на використання спеціальних методів і прийомів корекційно-педагогічної діяльності, які направлені на розвиток збереження або відновлення порушених функцій організму, знань чи умінь дитини.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 338 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

У період з 10 по 14 листопада в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 пройшов Тиждень знань безпеки життєдіяльності "Вогнище романтично - проте дуже небезпечно".

Під час тижня пройшли такі заходи: показ казки "Небезпечні пригоди козенят", презентації "Вогняна небезпека", виступ агітбригади "Романтичне вогнище в лісі", виготовлення збірки ребусів "Пожежна безпека", перегляд відео "Обережно - вогонь", практичне заняття "Перша допомога під час травм та опіків", бесіди з батьками "Небезпечні ситуації в побуті. Безпека дітей" та інші.

В ході заходів учні вивчали та повторили основні правила пожежної безпеки, правила надання першої медичної допомоги при опіках та переломах, придбали навички безпечного розведення вогнища, засвоїли знання про швидко займисті матеріали.

Учням початкових класів особливо сподобалась казка "Небезпечні пригоди козенят". Молодші учні хвилювались за козенят та допомагали їм порадами.

Учні середні класів з задоволенням розгадували ребуси на протипожежну тематику.

Всі школярі засвоїли правила безпечного поводження з вогнем.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 409 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

18 листопада поточного року майбутні випускники 9-х класів НВК зустрілись із спеціалістом Знам'янського міськрайонного Центру зайнятості населення Марією Кравченко.

Зустріч пройшла в атмосфері співпраці та взаєморозуміння. Дев'ятикласники поставили багато питань щодо послуг, які надає Центр зайнятості. Марія радо надала учням необхідну інформацію, а ті в свою чергу поділилися з нею власними поглядами щодо отримання професійної і вищої освіти, а також проблем працевлаштування в Україні і в нашому місті зокрема.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 440 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

12 листопада 2014 року учні шкіл відвідали "Літературну вітальню", яка відбулася на базі Центру дитячої і юнацької творчості. Це стало вже традицією для юних письменників і поетів зустрічатися разом, аби поділитися своїми творчими доробками.

В НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" також навчаються юні таланти – це учениці 6-А класу Лебедєва Олександра та Сагіна Владислава.

Вже стала традиція гарна у нас
Щороку приходити в гості до вас.
Де знов всіх чекають
Вірші та куплети
Письменників юних, маленьких поетів.
Літературна вітальня зібрала нас всіх,
Тут ми знайдемо друзів нових
Однодумців слова й пера,
З усіх шкіл завітала сюди дітвора.
З НВК також прийшли таланти
Зовсім ще ми юні – 6 клас
Ми сьогодні також подаруємо
Свою поезію для вас.
Присутнім хочем побажати -
Талантам вашим розквітати,
Побільше успіхів в житті,
Оцінок гарних в навчанні,
Друзів тільки гарних знати,
Батька й мати поважати,
Жити в злагоді і мирі
В рідній нашій Україні.
Хай ця зустріч невипадкова,
Наступного року зустрінемось знову!

Окремі слова вдячності висловлюємо організатору "Літературної вітальні" Ользі Володимирівні Фрайнд.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 410 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

З 10 по 15 листопада 2014 року в НВК "Знам'янська загальноосвітня школа I – III ст. №2 – ліцей" проходив Тиждень безпеки життєдіяльності на тему "Вогнище – романтично, проте дуже небезпечно".

Для учнів навчально-виховного комплексу працював інформаційний стенд. В рамках Тижня було проведено ряд заходів, серед яких інформаційна карусель "Пожежна безпека – життєва необхідність" для учнів початкових класів, під час якої учні поглибили свої знання про причини виникнення пожеж, познайомилися з працею пожежних, з їхніми діями під час пожежі. Учні зрозуміли, що потрібно цінувати людське життя та берегти своє здоров'я.

У вівторок за традицією у школі проводили єдиний радіоурок "Хай вогонь палає лише у наших серцях!", під час якого учні прослухали правила протипожежної безпеки, пригадали порядок дій в разі виникнення пожежі та як діяти в такій ситуації.

Для учнів 5 – 9 класів було проведено превентивне заняття "Цінуй життя і бережи майно". Учням 7 – 8 класів активісти учнівського самоврядування роздавали буклети з правилами протипожежної безпеки.

Конкурс на кращий слоган з пожежної без ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 560 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz