Середа, 24.04.2024, 03:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Жовтень » 17

15.10.2014 року в ДНЗ №6 "Сонечко" в рамках Тижня знань безпеки та життєдіяльності на тему "Захист людини у надзвичайних ситуаціях" відбулася зустріч дітей з працівниками пожежної служби. Дошкільнята з цікавістю слухали розповіді пожежних та відпрацьовували рефлекційні дії під час виникнення пожежі.

16.10.2014 року в ДНЗ провели єдиний день Цивільної оборони з метою формування у вихованців безпечної поведінки під час евакуації з приміщення в надзвичайних ситуаціях та закріпили вміння користуватися засобами індивідуального захисту.

Вихователь Дундєва О.В. (група №1 "Розвивайки") в рамках проведення тижня провела заняття на тему "У світі небезпечних предметів", застосувавши різні форми та методи роботи та закріпивши знання щодо поводження в різних надзвичайних ситуаціях.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 385 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.10.2014 | Комментарии (0)

З 13 по 17 жовтня в ДНЗ №7 "Козачок" пройшов Тиждень безпеки життєдіяльності на тему "Захист людини у надзвичайних ситуаціях".

16 жовтня в закладі пройшов єдиний день Цивільної оборони. Малята в грі закріпили правила поведінки в надзвичайних ситуаціях, цікаво пройшла й зустріч з працівниками Червоного Хреста, також малята закріпили правила поведінки під час евакуації та практичних занять.

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 441 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.10.2014 | Комментарии (0)

Щороку в Україні від надзвичайних ситуацій (стихійних лих, транспортних аварій, аварій на виробництві, утоплень і отруєнь) гине більше 70 тис. осіб.

Надзвичайна ситуація — це порушення нормальних умов життя і діяльності людей на об'єкті або території, спричинене аварією, катастрофою, стихійним лихом, епідемією, великою пожежею, застосовуванням засобів ураження, що призвели або можуть призвести до людських і матеріальних витрат.

Кожна людина має право на захист свого життя і здоров'я від наслідків аварій, катастроф, пожеж, стихійного лиха.

Цивільна оборона України — це державна система органів управління, сил і засобів, для організації і забезпечення захисту населення від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного, екологічного, природного та воєнного характеру.

Завданням Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему "Захист людини у надзвичайних ситуаціях" та проведення Дня цивільної оборони, які пройшли у Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4, було вироблення навичок збереження власного життя та здоров'я у надзвичайних ситуаціях, правил надання першої медичної допомоги, вмінням користуватися сучасними видами зброї, користування протигазом та ватно-марлевою пов'язкою, ознайомлення учнів з системою оповіщення та діями під час сигн ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 490 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.10.2014 | Комментарии (0)

В Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №7 з 13.10 по 17.10 триває Тиждень знань безпеки життєдіяльності "Захист людини в надзвичайних ситуаціях". Тиждень наповнений різноманітними заходами: інформаційними повідомленнями "Школярам про ЦЗ", тренінгами, практичними показовими заняттями, годинами спілкування, бесідами, конкурсами, спортивно-військовими змаганнями "Рятівник", вікторинами "Цивільна оборона – добрі знання, швидка дія, право на життя" тощо. Всі сплановані заходи мають адаптаційно-пропагандистську спрямованість.

З цією ж метою всім учням школи було роздано брошури "Це потрібно знати юнацтву", які допоможуть їм зорієнтувати в будь-якій життєвій непростій ситуації.

За сприянням департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації, відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради учні та педагоги мали змогу переглянути фільм "Варто знати кожному", під час якого наглядно ознайомилися з порядком дій у надзвичайний ситуаціях.

Для учнів початкових класів була організована зустріч з інспектором Знам'янської пожежно-рятувальної частини Шмальком Ю.О., який в доступній формі про причини виникнення пожеж та їх профілактику.

В рамках Тижня було проведено День цивільного захисту, який був насичений практичними заходами: учні 10 класу разом із вчителем Захисту ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 562 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.10.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz