П`ятниця, 26.04.2024, 19:03
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Жовтень » 13 » Навчально-виховний комплекс – захисникам України
10:38
Навчально-виховний комплекс – захисникам України

Традиційно на початку жовтня в навчально – виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа I–III ступенів №2 - ліцей" стартували щорічні акції "Три овочі" та акція "Милосердя". Цього року умови цих акцій були змінені, тому що допомогу надавали бійцям-землякам в зону АТО.

Учні нашої школи активно долучилися до заходів, спрямованих на підтримку і допомогу воїнам, які знаходяться в зоні бойових дій.

Вихованці 1 – 11-х класів разом з батьками та вчителями приносили до НВК овочі, фрукти, ковдри, теплі речі (куртки, светри, штани, шапки), усе, що могли, адже розуміють – на Сході йде справжня війна.

Діти кажуть, що переживають за кожного бійця, пишаються ними і хочуть їм хоч чимось допомогти. Їдальня НВК (приватний підприємець Галина Козленко) також долучилась до благодійної акції. Наші вмілі кухарі напекли для захисників біля 130 пиріжків.

8 жовтня учні 10 – х, 11 – х класів разом з вчителем історії і правознавства Філіповою С. М. відвезли зібрану гуманітарну допомогу воякам у військову частину с. Канатове для подальшого транспортування в зону АТО. Друга частина гуманітарного вантажу з НВК відправлена до військової частини 10 жовтня за сприяння приватного підприємця Віталія Щурова.

Для підтримки духу, почуття патріотизму, віри в краще майбутнє для військових у Богданівці силами міського Палацу культури було організовано концерт. Співали пісні про мир та Україну, читали вірші. У промовах згадували героїв АТО, які віддали своє життя за вільну, Єдину Україну.

Висловлюємо велику подяку учням НВК, їхнім батькам, педагогічному колективу, колективу їдальні НВК, заступнику директора з господарської роботи Олегу Єфременку і секретарю НВК Ельвірі Бойко за організацію надання військовослужбовцям гуманітарної допомоги.

Ми не зупиняємося на досягнутому, а будемо і надалі підтримувати нашу Українську Армію, нашу рідну Батьківщину – Україну!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 498 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz