П`ятниця, 29.03.2024, 04:59
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Жовтень » 13

Традиційно на початку жовтня в навчально – виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа I–III ступенів №2 - ліцей" стартували щорічні акції "Три овочі" та акція "Милосердя". Цього року умови цих акцій були змінені, тому що допомогу надавали бійцям-землякам в зону АТО.

Учні нашої школи активно долучилися до заходів, спрямованих на підтримку і допомогу воїнам, які знаходяться в зоні бойових дій.

Вихованці 1 – 11-х класів разом з батьками та вчителями приносили до НВК овочі, фрукти, ковдри, теплі речі (куртки, светри, штани, шапки), усе, що могли, адже розуміють – на Сході йде справжня війна.

Діти кажуть, що переживають за кожного бійця, пишаються ними і хочуть їм хоч чимось допомогти. Їдальня НВК (приватний підприємець Галина Козленко) також долучилась до благодійної акції. Наші вмілі кухарі напекли для захисників біля 130 пиріжків.

8 жовтня учні 10 – х, 11 – х класів разом з вчителем історії і правознавства Філіповою С. М. відвезли зібрану гуманітарну допомогу воякам у військову частину с. Канатове для подальшого транспортування в зону АТО. Друга частина гуманітарного вантажу з НВК відправлена до військової частини 10 жовтня за сприяння приватного підприємця Віталія Щурова.

Для підтримки духу, почуття ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 495 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 13.10.2014 | Комментарии (0)

Красива осінь вишиває золотом клени, яскраве сонечко дарує нам своє осіннє тепло, а учні НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей" отримали велику кількість позитиву та гарного настрою від талановитих артистів Кіровоградської обласної філармонії на чудовому концерті, який відбувся 9 жовтня 2014 року в стінах рідного навчального закладу.

Це було справжнє свято з гарними піснями та веселими розвагами.

Чарівна посмішка і веселі конкурси ведучої Анни Тишкус покращили всім настрій, а особливо хлопцям, які були захоплені вродою молодої ведучої.

Серця дівчаток та жінок зачарували гарними піснями яскравий Ярослав Страшной та перспективний молодий соліст Владислав Найда.

Торкнулися душі кожного глядача в залі рядки вірша "Чи знаєш, що ти людина?", який декламувала Олена Лебеденко.

Незабутніми залишаться і запальні мелодії попурі у виконанні Олени Фурманової на її чарівній скрипці, і веселі пісні яскравої й енергійної солістки Світлани Пляки: "Эй, моряк" та "Верба", і якісна творча робота звукорежисера.

Всі глядачі у єдиному запалі підтримали думку, що "Українському роду-нема переводу" і, що страви українські – найкращі у світі, а особливо "Варенички у сметані", ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 503 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 13.10.2014 | Комментарии (0)

4 жовтня у місті Знам'янка відбувся фестиваль "Коло друзів", метою якого було зміцнення та розширення кола друзів у різних регіонах Кіровоградської області. Організатором фестивалю виступає Фонд "Відкрита Україна", який основними пріоритетами своєї діяльності вважає проведення дитячих та молодіжних соціальних проектів. Основною метою фестивалю "Коло друзів" у місті Знам'янка було вшанування пам'яті нашого земляка, учасника бойових дій в зоні АТО Віктора Голого та збір коштів для його родини.

Вихованці навчально-виховного комплексу взяли участь у концертній програмі фестивалю. Учні 6-А класу Влада Сагіна, Олександра Гвоздик і Брижицький Ілля із патріотичним запалом продекламували літературну пісню Павла Чубинського "Ще не вмерла Україна", а їхня однокласниця Ольга Омельяненко виступила із поезією Тараса Шевченка "За сонцем хмаронька пливе".

Учасники фестивалю також взяли участь у майстер-класах художника Софії Корнєєвої, майстра перукарського мистецтва Юлії Попової, флешмобі "Коло друзів" та відвідали книжкову виставку-продаж.

Гості та учасники фестивалю мали змогу познайомитись з фотоекспозицією "Герої не вмирають”, присвяченій пам'яті Віктора Голого, яку презентував Кіровоградський художній музей.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 426 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 13.10.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz