Середа, 08.05.2024, 23:58
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Травень » 7 » Знов білим цвітом вкрилися сади, і знов приходить свято Перемоги
15:07
Знов білим цвітом вкрилися сади, і знов приходить свято Перемоги

Щорічно у травні ми святкуємо день легендарної перемоги над фашизмом в Другій світовій війні і День пам'яті загиблих воїнів. Це свято зі сльозами на очах. Напевно, немає жодної родини, якої не торкнулася безжальна правиця війни. Тисячі воїнів пішли на фронт, тисячі наших земляків працювали в тилу. На захист Вітчизни піднялися всім народом і відстояли право на мирне життя. Як ми розпорядилися цим головним завоюванням, чи змогли бути гідними Великої Перемоги?

Таке питання повинен задати собі кожен. Берегти свою Батьківщину, бути патріотом - саме так вчить нас жити старше покоління. Але сьогодні, на жаль, можна зустріти прояви байдужості, неповаги до тих ідеалів, які відстоювали наші славні ветерани. Гірко бачити, коли людей не вчить історія. Упорядкування місць поховань, братських могил - це лише малесенька часточка шани та поваги тим, хто віддав життя за наше майбутнє.

7 травня у міськвиконкомі відбулося урочисте вшанування ветеранів ВВв, присвячене 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, в якому взяли участь вихованці Центру дитячої та юнацької творчості: Павло Вінокуров, Марини Пересадченко, Юлія Нетьосова, Анастасія Зубова та Анастасія Замуренко, Анна Масна, Вікторія Коваленко, Олег та Вадим Шкуренки, Микита Цвень, Інга Щиголь, Андрій Власенко, які своїми виступами повернули ветеранів до спогадів про героїчне минуле та викликали святковий настрій. Урочисте зібрання по вшануванню ветеранів провела Ольга Володимирівна Фрайнд – культорганізатор ЦДЮТ.

Віримо, що в найближчому майбутньому житимемо краще, наведемо лад у наших домівках, нашому місті, а головне - у наших душах і серцях. А вам, наші славні ветерани, дякуємо за мирне небо над головами. Низький уклін полеглим і живим!

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 420 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz