Четвер, 28.03.2024, 23:18
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 07

Щорічно у травні ми святкуємо день легендарної перемоги над фашизмом в Другій світовій війні і День пам'яті загиблих воїнів. Це свято зі сльозами на очах. Напевно, немає жодної родини, якої не торкнулася безжальна правиця війни. Тисячі воїнів пішли на фронт, тисячі наших земляків працювали в тилу. На захист Вітчизни піднялися всім народом і відстояли право на мирне життя. Як ми розпорядилися цим головним завоюванням, чи змогли бути гідними Великої Перемоги?

Таке питання повинен задати собі кожен. Берегти свою Батьківщину, бути патріотом - саме так вчить нас жити старше покоління. Але сьогодні, на жаль, можна зустріти прояви байдужості, неповаги до тих ідеалів, які відстоювали наші славні ветерани. Гірко бачити, коли людей не вчить історія. Упорядкування місць поховань, братських могил - це лише малесенька часточка шани та поваги тим, хто віддав життя за наше майбутнє.

7 травня у міськвиконкомі відбулося урочисте вшанування ветеранів ВВв, присвячене 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, в якому взяли участь вихованці Центру дитячої та юнацької творчості: Павло Вінокуров, Марини Пересадченко, Юлія Нетьосова, Анастасія Зубова та Анастасія Замуренко, Анна Масна, Вікторія Коваленко, Олег та Вадим Шкуренки, Микита Цвень, Інга Щиголь, Андрій Власенко, які своїми виступами повернули ветеранів до спогадів про героїчне минуле та викликали святковий настрій. Урочисте зібрання по вшануванню ветеранів ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 414 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)

7 травня 2014 року в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 відбувся Єдиний загальношкільний "Урок Пам'яті". Всі учні вишикувалися на священному місці – біля могили Героя Радянського Союзу М.Панаріна та його побратимів, яка розташована на шкільному подвір'ї.

Слова подяки та вдячності учні висловили всім, хто пройшов крізь вогонь та жахіття війни, хто залишився та відбудовував мирне життя та тим, хто назавжди залишився на полях брані. Найкращі учні 10-го та 9-го класів поклали квіти до могили Героїв та пам'ятного знаку воїну-афганцю В.Козіну.

Цей захід став символічним вкладом загальнонаціональної пам'яті про одне з найважчих випробувань людства. Нехай вогонь світлої пам'яті про загиблих не дасть розгорітися зловісному вогневі нової жахливої війни.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 478 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)

Від усього серця вітаємо Вас з річницею Великої Перемоги!

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг. Ми у вічному боргу перед Вами за Вашу обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.

Війна залишила незгладимий слід в серцях людей, які воювали. Ми ж, молоде покоління, зберігаємо вічну пам'ять про загиблих у цій війні і дбаємо про тих, хто сьогодні поруч з нами.

Ми поважаємо і шануємо наших ветеранів, і згадуємо про них не тільки у свята.

Учениця 10-Б класу НВК Оксана Безугла

Категория: НВК №2 | Просмотров: 430 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)

В Будинку культури смт Знам'янка Друга відбулось відкрите заняття у хореографічному гуртку, керівником якого є Горова О.В. Заняття проходило в нестандартній цікавій формі. Метою заняття було закріпити уявлення дітей про товариські взаємини і дружбу, розвивати правильну постанову корпусу, опори, виворотності тренування суглобо-м'язового апарату.

Діти на занятті потрапили в казку. На початку заняття діти отримали запрошення від Гном Гномича, роль якого зіграла вихованка середньої групи Воловик Вікторія, до його Країни Ввічливості, але для того щоб потрапити, потрібно було виконати п'ять завдань, щоб довести, що вони ввічливі, добрі та виховані. Діти з радістю прийняли його запрошення, залюбки виконували всі завдання. На своєму шляху вони зустрічали різних казкових героїв: Незнайку – Коломійченко І.В., Шапокляк – Чередніченко С.І., яких вони вчили танцювати, перевиховували, надавали допомогу. Діти з радістю пограли з Незнайкою у гру "Замок" та відгадували загадки Шапокляк.

Подолали довгий шлях і виконавши всі завдання, вони побачили будиночок Гнома, який їх зустрів і нагородив солодким подарунком. Під час заняття діти показали свої знання з хореографії, вміння відчувати музику, підпорядковувати свої рухи ритмам музики. Вони показали взаємоповагу та товариське ставлення один до одного. Ще раз довели, що вони виховані, ввічливі та добрі діти. Вихованці на відмінно справились з поставленою задачею.

... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 449 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz