Понеділок, 29.04.2024, 18:55
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Травень » 7 » Подорож до Країни Ввічливості
10:23
Подорож до Країни Ввічливості

В Будинку культури смт Знам'янка Друга відбулось відкрите заняття у хореографічному гуртку, керівником якого є Горова О.В. Заняття проходило в нестандартній цікавій формі. Метою заняття було закріпити уявлення дітей про товариські взаємини і дружбу, розвивати правильну постанову корпусу, опори, виворотності тренування суглобо-м'язового апарату.

Діти на занятті потрапили в казку. На початку заняття діти отримали запрошення від Гном Гномича, роль якого зіграла вихованка середньої групи Воловик Вікторія, до його Країни Ввічливості, але для того щоб потрапити, потрібно було виконати п'ять завдань, щоб довести, що вони ввічливі, добрі та виховані. Діти з радістю прийняли його запрошення, залюбки виконували всі завдання. На своєму шляху вони зустрічали різних казкових героїв: Незнайку – Коломійченко І.В., Шапокляк – Чередніченко С.І., яких вони вчили танцювати, перевиховували, надавали допомогу. Діти з радістю пограли з Незнайкою у гру "Замок" та відгадували загадки Шапокляк.

Подолали довгий шлях і виконавши всі завдання, вони побачили будиночок Гнома, який їх зустрів і нагородив солодким подарунком. Під час заняття діти показали свої знання з хореографії, вміння відчувати музику, підпорядковувати свої рухи ритмам музики. Вони показали взаємоповагу та товариське ставлення один до одного. Ще раз довели, що вони виховані, ввічливі та добрі діти. Вихованці на відмінно справились з поставленою задачею.

На занятті були присутні гості: методисти ЦДЮТ та керівник хореографічного гуртка Степанова К.М., а також вихованці середньої та старшої групи гуртка.

Авжеж не обійшлося і без батьків, які завжди приймають активну участь у житті гуртка, є найвдячнішими глядачами. Не зважаючи на скрутний час, завжди підтримують фінансово: закуповують танцювальне взуття, форму, а також допомагають у пошитті костюмів.

Окремо хочеться подякувати директора Будинку культури Коломійченко І.В. за надану можливість безкоштовно займатися на базі Будинку культури.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 453 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz