Четвер, 25.04.2024, 11:16
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Квітень » 22

В рамках щорічної акції "За чисте довкілля" заради покращення зовнішнього вигляду нашого міста вже вкотре завзято працюють вихованці навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей".

Цього разу 260 дітей і близько 40 дорослих взяли участь у приведенні до порядку скверу по вулиці Гагаріна, проспекту ВЛКСМ та подвір'я навчального закладу.

Дякуємо всім учасникам трудового десанту!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 418 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.04.2014 | Комментарии (0)

Триває акція "За чисте довкілля". Ми повинні утримувати територію садочка "Сонечко" в належному стані, озеленяти і доглядати її.

ДНЗ №6 став осередком формування турботливого ставлення дітей і дорослих до навколишнього середовища. Працівники садочка разом з батьками наших вихованців впорядкували квітники, облаштували ігрові майданчики. Садочок "Сонечко" - це гордість працівників і батьків, тож не будемо перетворювати його на сміттєзвалище, а будемо тримати його в належному стані. Робота по благоустрою території – це наша любов і шанобливе ставлення до навколишнього середовища.

Любіть і бережіть своє довкілля!

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 477 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.04.2014 | Комментарии (0)

Днями у закладах освіти міста та у відділі освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради відбулися підсумкові засідання атестаційних комісій з таким порядком денним:

1. Про підсумки атестації педагогічних працівників закладів освіти міста, які атестуються на присвоєння відповідних кваліфікаційних категорій та педагогічних звань "старший учитель", "учитель-методист" та на відповідність раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям та педагогічним званням "старший вчитель", "вчитель-методист".

Атестація педагогічних працівників базувалась на безумовному виконанні "Типового положення про атестацію педагогічних працівників", особливо в частині присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань і стала головним стимулом цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, підвищення рівня їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, а головне – забезпечення високої результативності навчально-виховного процесу із застосуванням новітніх технологій навчання учнів.

Педагогічні працівники, які претендували на присвоєння вищої кваліфікаційної категорії, присвоєння педагогічних звань "старший вчитель", "вчитель-методист", "старший вихователь" та на відповідність раніше присвоєним вищій категорії та педагогічним званням довели свою відповідність даній категорії та педагогічним званням вагомими результатами своєї навчально-виховної діяльності, високим рівнем знань учнів. При підведенні підсумків атестації вчителів враховувалась кількість переможців учнівських олімпіад різних рівнів, підготовлених ними. На підсумкових засіданнях атестаційних комісій відбулась самопрезентація професійної діяльності, власних надбань педагогів.

Тож за підсумкам ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 598 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.04.2014 | Комментарии (0)

З 7 по 11 лютого в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №7 пройшов тиждень початкових класів, що цього року співпав з тижнем безпеки життєдіяльності у школах міста. Тому й вирішили вчителі початкових класів спрямувати тематику підготованих заходів на охорону життя та здоров'я дітей.

На початку тижня молодші школярі брали участь у конкурсі малюнків на асфальті на тему "Абетка безпеки". Кожен мав можливість показати своє вміння малювати крейдою та пригадати телефони спеціальних служб і ситуації, в разі яких необхідно викликати рятувальників.

Л.А.Степанова підготувала та провела для малюків вікторину "Правила безпеки під час переходу вулиці". Дві команди "Водії" та "Пішоходи" змагалися у знаннях Правил дорожнього руху: розгадували кросворди, загадки, пригадували правила поведінки на дорозі. І, врешті, дійшли висновку, що для того, щоб зберегти здоров'я і життя,- і водії, і пішоходи повинні знати і дотримуватись Правил дорожнього руху.

Розширити знання про правила здорового способу життя учні початкових класів мали можливість, взявши участь у виховному заході, що проводила Н.В. Резнікова. Вже традиційним стало для Надії Володимирівни використання технічних засобів навчання, тож і цього разу діти, переглянувши презентацію, ще раз переконалися, що найцінніший скарб для людини – це здоров'я. А потім, об'єднавшись у дві команди, учні змагалися у ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 507 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.04.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz