Субота, 27.04.2024, 06:27
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Січень » 23
17 січня 2014 року, на чолі з вихователем – методистом Головановою О.О., на засідання секції вихователів дітей старшого дошкільного віку зібралися вихователі Закоморна С.А., Демченко Н.М., Усаченко С.В., Макущенко Н.А.

В ході засідання вихователі ділилися власним досвідом з виконання вимог програми "Впевнений старт".

Широко розглянуті теми навчання дітей читанню, розвитку зв'язного мовлення під час занять з грамоти та рішення задач, прикладів зв'язаних зі складом числа під час математичних занять.

Вихователі поділилися власним досвідом з питань урізноманітнення форм мовленнєвої та логіко - математичної роботи з дітьми.

Вихователь – методист О.О.Голованова надала педагогам методичні рекомендації щодо поліпшення роботи з дітьми у цих напрямках.



16 січня 2014 року вихователі Криворучко А.О., Доля А.А., Шеремет В.А., Решетіловська Л.В. на чолі з вихователем – методистом Головановою О.О. зібралися на засідання секції вихователів дітей дошкільного віку (4-го, 5-го р.ж.). ... Читати далі »
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 521 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.01.2014 | Комментарии (0)

21 січня 2014 року в дошкільному навчальному закладі №4 "Ромашка" проведена перевірка стану логопедичної роботи завідувачем міською ПМПК (психолого – медико – педагогічна комісія) Білоконь Надією Володимирівною.

За наслідками перевірки виявлено наступне - в ДНЗ №4 функціонує 1 логопедична група, в якій здійснюють корекційну роботу вчителі-логопеди Голованова Олена Олександрівна, Демченко Надія Марківна та вихователі Дордюк Світлана Володимирівна, Макущенко Наталія Андріївна.

Корекційна робота з дітьми спрямована на формування в дитини мовленнєвої компетенції, любові, пошани до рідної мови. Адже ще до школи дитина повинна оволодіти мовленнєвими знання, вміннями і навичками, необхідними їй для спілкування. Задля цього вчителі-логопеди закладу та вихователі логопедичної групи добирають цікаві методи і прийоми розвитку мовлення і навчання дітей рідної мови.

В закладі створені належні умови для проведення логопедичної роботи з дітьми. Належна увага відводиться просвітницькій роботі з батьками.

Вчителями-логопедами та вихователями логопедичної групи використовується дидактичний матеріал, який зацікавлює дітей, спонукає до мовної взаємодії між дітьми та педагогами під час корекційної роботи. Знання дітей та мовні навички значно покращені, порівняно з початком коррекційного періоду та відповідають програмовим вимогам.

Вчителями-логопедами Головановою О.О. та Демченко Н.М. систематично ведеться ділова документація, яка оформлена відповідно до вимог Інструкції з діловодства у дошкільних навчальних закладах.

Адміністрація закладу сприяє ... Читати далі »
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 727 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.01.2014 | Комментарии (0)

Щороку перед Новим Роком малеча пише листи Діду Морозу. Не обійшлося й цього разу, але якщо раніше вихователі придумували адресу, відповідали за Діда Мороза, то в цьому році, дякуючи акції Укрпошти, ми всі дізналися не тільки "справжню" адресу Діда Мороза, а й про те, що він дарує чудові подарунки нашим маленьким знам'янчанам. Написавши листа, підготувавши подарунки Дідусеві Морозу – чудові малюнки дітей, намальовані нетрадиційними техніками штампування, зібганим папіром аквавинії, пальчиками та долоньками тощо вихованці старшої групи "Веселята" (вихователи Кучаєва В.В., Бєлугіна Ю.В.) вирішили піти на пошту та відправити бандероль Дідові Морозу особисто.

Діти з великим інтересом ознайомились з приміщенням поштового відділення, його працівниками та роботою, яку вони виконують. Вони побачили з якою відповідальністю ставилися поштарі до маленьких відвідувачів, допомагали їм оформити бандероль, а за це дошкільнята подарували працівникам пошти та відвідувачам невеликий концерт із новорічних пісень та святкових віршів. Враження від екскурсії були незабутніми. Діти з радістю розповідали вдома про екскурсію і стали чекати на відповідь Діда Мороза, яку все таки сподіваємося дочекатися.
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 714 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.01.2014 | Комментарии (0)

21 січня в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №7 відбувся тематичний захід, присвячений Дню Соборності України, метою якого було розширити і поглибити знання учнів про Соборність України, виховувати патріотизм, національну гордість та любов до Батьківщини.

Учні 9-11 класів, під керівництвом вчителя історії Войченко М.В., підготували матеріали та ознайомили школярів з історією виникнення Дня Соборності України та висловили ставлення сучасної молоді до цього свята. Учні відповідально поставилися до підготовки заходу: самостійно підготували та презентували відеопрезентацію, звертаючи увагу на цілісність та Соборність України.

Підводячи підсумок проведеного заходу, учень 11 класу Тюпа Ігор зазначив: "Соборність і Свобода Української держави – одвічна мрія, яку плекав народ упродовж усієї боротьби за незалежну Україну. Лише соборна, незалежна і вільна Україна має шанс увійти до спільноти процвітаючих країн як рівноправний партнер і перспективний лідер центрально-східного регіону Європи".

Слід зазначити також, що 22 січня, безпосередньо у День С ... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 423 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.01.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz