Четвер, 18.04.2024, 19:45
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Січень » 23 » Перевірка логопедичної роботи
12:22
Перевірка логопедичної роботи
21 січня 2014 року в дошкільному навчальному закладі №4 "Ромашка" проведена перевірка стану логопедичної роботи завідувачем міською ПМПК (психолого – медико – педагогічна комісія) Білоконь Надією Володимирівною.

За наслідками перевірки виявлено наступне - в ДНЗ №4 функціонує 1 логопедична група, в якій здійснюють корекційну роботу вчителі-логопеди Голованова Олена Олександрівна, Демченко Надія Марківна та вихователі Дордюк Світлана Володимирівна, Макущенко Наталія Андріївна.

Корекційна робота з дітьми спрямована на формування в дитини мовленнєвої компетенції, любові, пошани до рідної мови. Адже ще до школи дитина повинна оволодіти мовленнєвими знання, вміннями і навичками, необхідними їй для спілкування. Задля цього вчителі-логопеди закладу та вихователі логопедичної групи добирають цікаві методи і прийоми розвитку мовлення і навчання дітей рідної мови.

В закладі створені належні умови для проведення логопедичної роботи з дітьми. Належна увага відводиться просвітницькій роботі з батьками.

Вчителями-логопедами та вихователями логопедичної групи використовується дидактичний матеріал, який зацікавлює дітей, спонукає до мовної взаємодії між дітьми та педагогами під час корекційної роботи. Знання дітей та мовні навички значно покращені, порівняно з початком коррекційного періоду та відповідають програмовим вимогам.

Вчителями-логопедами Головановою О.О. та Демченко Н.М. систематично ведеться ділова документація, яка оформлена відповідно до вимог Інструкції з діловодства у дошкільних навчальних закладах.

Адміністрація закладу сприяє розвитку логопедичної служби в закладі.
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 726 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz