Субота, 27.04.2024, 03:04
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Січень » 22 » Ось і відгриміли новорічні свята
18:45
Ось і відгриміли новорічні свята
Ну ось і відгриміли новорічні свята, які з нетерпінням так чекали як малята так і дорослі. Святкові ранки проводилися в усіх групах за заздалегідь написаними сценаріями. Музичний керівник Паніна Г. А. так продумала сценарії свят, що в кожній групі воно було незвичайним та неповторним. Так, в групах раннього віку (вихователі Турчина В. В. Азімова Л. В. Турлюн О. М. Нікітіна Г. Ю.) дітей розважали такі герої як: Дід Мороз, Снігуронька, Лисичка, Снігова Баба, Ведмедик. Незважаючи на маленький вік, малята розповідали вірші Діду Морозу, співали пісні, танцювали та грали з Дідом Морозом, а в нагороду отримали від нього солодкі подарунки.

В дошкільних групах Новий Рік діти зустрічали разом з казковими героями. На карнавалі рятували подарунки від розбійників (Ю. Бєлугіна, І. Черкаська, О. Турлюн), веселилися разом із Зимою (О. Чмирь, О. Олійник), Снігуронькою, Лікарем Айболитьом (І. Крамаренко).

Вихователі добре попрацювали індивідуально з кожною дитиною, щоб ролі, які виконували діти, були виразними. Діти проявляли справжні акторські здібності, виконуючи ролі Жар-птиць, мисливців, гномиків, лисичок, Попелюшок, Червоних Шапочок, ведмедиків, східних красунь, сніговичків та ін. казкових героїв.

Весела "Циганка" Ю. Бєлугіна разом з маленькими вихованками дитячого садка, а також виконуючими роль циганочок Олею Баланюк та Дашею Вербицькою не тільки нагадали присутнім щастя на долі та міцного здоров'я, а й веселими жартами та гарним танцем подарували батькам чудовий настрій. Батьки всіх дітей проявили велику фантазію та творчий підхід до створення карнавальних костюмів, чим порадували своїх синочків та донечок. Ведучі Довженко Н.М., Вороніна О.П., Рогова В.Ю., Кучаєва В.В., Турчина В.В., Турлюн О.М. разом з Дідом Морозом (Олійник О.В., Кучаєва В.В., Черкаська І.А., Азімова Л.В., Нікітіна Г.Ю.) зуміли створити гарний, святковий настрій у дітей і зробити свято незабутнім.
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 642 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz