П`ятниця, 19.04.2024, 20:00
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Січень » 22
Ну ось і відгриміли новорічні свята, які з нетерпінням так чекали як малята так і дорослі. Святкові ранки проводилися в усіх групах за заздалегідь написаними сценаріями. Музичний керівник Паніна Г. А. так продумала сценарії свят, що в кожній групі воно було незвичайним та неповторним. Так, в групах раннього віку (вихователі Турчина В. В. Азімова Л. В. Турлюн О. М. Нікітіна Г. Ю.) дітей розважали такі герої як: Дід Мороз, Снігуронька, Лисичка, Снігова Баба, Ведмедик. Незважаючи на маленький вік, малята розповідали вірші Діду Морозу, співали пісні, танцювали та грали з Дідом Морозом, а в нагороду отримали від нього солодкі подарунки.

В дошкільних групах Новий Рік діти зустрічали разом з казковими героями. На карнавалі рятували подарунки від розбійників (Ю. Бєлугіна, І. Черкаська, О. Турлюн), веселилися разом із Зимою (О. Чмирь, О. Олійник), Снігуронькою, Лікарем Айболитьом (І. Крамаренко).

Вихователі добре попрацювали індивідуально з кожною дитиною, щоб ролі, які виконували діти, були виразними. Діти проявляли справжні акторські здібності, виконуючи ролі Жар-птиць, мисливців, гномиків, лисичок, Попелюшок, Червоних Шапочок, ведмедиків, східних красунь, сніговичків та ін. казкових героїв.

Весела "Циганка" Ю. Бєлугіна разом з маленькими вихованками дитячого садка, а також виконуючими роль циганочок Олею Баланюк та Дашею Вербицькою не тільки нагадали присутнім щастя на долі та міцного здоров'я, а й веселими жартами та гарним танцем подарували батькам чудовий настрій. ... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 639 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.01.2014 | Комментарии (0)

Хто з нас не любить свят? Днів, коли сама душа співає, і здається, що все на світі радіє святу. У зимовому народному календарі їх багато і кожне свято прекрасне по своєму. Але найрадісніші серед них Різдво, Святого Василя (старий Новий рік). Вихованці ДНЗ №8 "Світлячок" не перший рік ходять з віншуванням до своїх добрих друзів, колективу ТОВ "Агропродукт", який очолюють чудові люди, знані в місті господарі Порхун В.Г., Вітер В.В. та Ткаченко В.Л. І це дійсно так: вони по-справжньому дбають не тільки про саме підприємство, а й про відродження українських традицій, бо завжди із задоволенням приймають маленьких гостей.

Вихователі старшої групи "ВЕСЕЛЯТА" разом зі своїми вихователями В.Кучаєвою, Ю.Бєлугіною, музкерівником Г.Паніною, вихователями О.Чмирь, О.Олійник, В.Роговою, помічником вихователя Л.Коробкіною співають:

"Добрий вечір, вам у дім,
Добрий вечір, вам усім!
Всіх вітаєм, прославляєм
З нашим святом золотим!"

Одна колядка змінює іншу, щедрівочку за щедрівочкою співають Ілля Пірогов, Максим Нестеров, Надя Суханова, Оля Баланюк, Діма і Нікіта Ємченки, Аня Іванова, Саша Кірєєва, Ксюша Гутко.

"Щедрик, ведрик, дайте вареник,
Грудочку кашки, кільце ковбаски!"

Кізонька Панасенко Поліна хвацько витанцьо ... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 480 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.01.2014 | Комментарии (0)

95 років тому, 22 січня 1919 року на Софіївській площі в Києві було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

І сьогодні ця подія залишається для нас більш ніж пам'ятною датою з історії України. День проголошення Акту має стати символом консолідації всього українського народу, без якої неможливе повноцінне існування України як самостійної, сильної держави.

За роки незалежності ми пережили багато випробувань, але зберегли цілісність своєї держави. Важко оцінити зусилля, які було покладено заради досягнення цієї мети. І наш незаперечний громадянський обов'язок – зберегти ці великі надбання, не припустити розколу в суспільстві, зберегти єдність України.

Згідно з планом міських заходів по відзначенню 95- річниці Соборності України у ЗШ І-ІІІ ст.№3 вчитель історії Бевз Л.В. для учнів 5-6 класів підготувала і провила усний журнал "Що таке соборність України", разом із заступником директора з виховної роботи вчителем історії Москаленко Л.І. та учнями 7-8 класів вони організували цікаву подорож сторінками історії "Соборна Україна – навіки єдина".

Вчитель історії Білокамінська Т.І. для учнів 9-х класів прочитала – лекцію на тему: "День Соборності України", а учні 10-Б класу підготували виступи – презентації: "С ... Читати далі »
Категория: НВК №3 | Просмотров: 492 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.01.2014 | Комментарии (0)

В ДНЗ №6 "Сонечко" 20 січня 2014 року розпочався тиждень "Бережи здоров'я змолоду".

В групі №1 "Розвивайка" (вихователі Дундєва О.В., Мунтянова М.М.) підготували і провели низку заходів, спрямованих на збереження здоров'я та фізичний розвиток дітей. Діти із задоволенням робили горіховий масаж долоньок разом з Білочкою, вправлялися на пальчикових тренажерах, грали в рухливі ігри та брали участь в інших цікавих заходах.

Не забули педагоги й про батьків, підготувавши для них брошуру "Валеологічний порадник для батьків", папку-пересувку з фотоматеріалами "Рухливі ігри, в які грають наші діти", а разом з дітьми – агітаційний плакат "Ми обираємо здоровий спосіб життя".
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 562 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.01.2014 | Комментарии (0)

Велична і свята, моя ти Україно,
Лише тобі карать нас і судить
Нам берегти тебе, Соборну і єдину
І нам твою історію творить!

Такими словами 20 січня в Знам’янський загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 розпочався тематичний захід, приурочений до Дня Соборності України, який щороку, 22 січня, відзначається українським народом.

Вчитель історії та правознавства Войченко М.В. здійснила невеличкий екскурс в минуле, нагадавши всім присутнім історичні факти, які передували виникненню цього свята.

Учні 9-го класу декламували вірші, присвячені Україні, її славній історії та нащадкам.

Завершився захід словами-закликом українського поета, прозаїка, журналіста, критика, композитора та громадського діяча. Р.Купчинського:

Гей,гуртуймося,
українські діти!
Зранку, змалку вже вчимося
Для Вкраїни жити.
Україна - край мій рідний
Від Кавказу по Карпати
І веселий, і свобідний,
І великий, і багатий!
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 841 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.01.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz