Четвер, 02.05.2024, 15:16
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 07
7 листопада у ЗШ І-ІІІ ст. №3 одночасно в усіх класах було проведено регіональний урок "Єдина родина в центрі України".

Урок-дискусія "Взаємодія культур" був проведений у 11-А класі. Учні взяли активну участь у обговоренні питань, пов'язаних з поняттям "поліетнічність", розглядали права представників національних меншин, які проживають на території України. Була акцентована увага на необхідності поважливого, толерантного ставлення до усіх членів соціуму, незалежно від їх етнічної, релігійної приналежності. Учні класу проаналізували законодавчу базу з поставлених питань та, працюючи у групах, розробили перші десять статей "Bill of Rights" ("Біллю про права"). Урок підготувала та провела вчитель англійської мови, класний керівник 11-А класу Л.А.Грекова.

"Єдина родина в центрі України" - тема уроку, який проведено в 10-Б класі вчителем української мови та літератури Поліщук Н.М. Метою уроку було ознайомити учнів з поняттям "національні меншини", їх правами та обов'язками; навчити десятикласників толерантності по відношенню до національних меншин.

Вчитель Білоголова Т.П. провела урок художньої культури в 9–Г класі на тему "Взаємодія різних культур", на якому було презентовано традиції та звичаї народів, які проживають на території Кіровоградщини.

У шкільний бібліотеці пройшли огляд книжкової виставки "Джерела толерантності" та бібліотечний урок з учнями 4-А класу (класовод Дичко Н.Д.), які підготувала та провела бібліотекар Богдан С.А. Учні знайомилися з поняттями "толерантність", "полікультурність", "національні традиції народів України", читали вірші, відгадувал ... Читати далі »
Просмотров: 554 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.11.2013 | Комментарии (0)

В загальноосвітніх навчальних закладах міста 07 листопада 2013 року о 9.00 годині проведено регіональний урок "Єдина родина в центрі України".

Україна належить до молодих держав Європи. Але історія українських земель нараховує тисячоліття. Спільний досвід проживання різних націй та національностей сформували почуття єдності та бажання незалежності в рамках Української держави. Головне завдання молодого покоління зберегти мир та спокій в рідній багатонаціональній державі.

Дітей цікавило багато запитань, разом вони розв'язували проблеми, знаходили компромісні рішення та толерантності, взаємоповаги, без чого неможливе становлення громадянського суспільства в Україні.

Цей захід був спрямований на вироблення загальних цінностей, що притаманні людям різних культур у багатонаціональному суспільстві.

Україна – наш спільний дім. Завдання кожного виховувати в собі риси сучасного громадянина, що проживає полікультурному середовищі глобального світу.
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 585 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.11.2013 | Комментарии (0)

На виконання завдань Президента України щодо зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, задоволення культурних та освітніх потреб національних меншин в загальноосвітніх навчальних закладах міста постійно проводиться робота спрямована на покращення умов для збереження духовних цінностей, національних звичаїв, традицій, етнічної самобутності представників різномовних етносів, які живуть на території України.

В шкільних бібліотеках організовано виставки-експозиції "Оберіг добросусідства". Адже зміцнення національної злагоди та взаємопорозуміння є важливою частиною процесу виховання підростаючого покоління.
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 421 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.11.2013 | Комментарии (0)

Україна належить до молодих держав Європи. Але історія українських земель нараховує тисячоліття. Спільний досвід проживання різних націй та національностей сформували почуття єдності та бажання незалежності в рамках Української держави. Головне завдання молодого покоління - зберегти мир та спокій в рідній багатонаціональній державі.

В рамках Тижня розвитку національних культур в Знам'янськії ЗШ І-ІІІ ст. №6 пройшов регіональний урок "Єдина родина в центрі України". Дітей цікавило багато запитань, разом вони розв'язували проблеми, знаходили компромісні рішення та толерантності, взаємоповаги, без чого неможливе становлення громадянського суспільства в Україні.

Учні старших класів побували на тренінгу "Ми всі різні, але рівні". Цей захід був спрямований на вироблення загальних цінностей, що притаманні людям різних культур у багатонаціональному суспільстві.

Україна – наш спільний дім. Завдання кожного виховувати в собі риси сучасного громадянина, що проживає в полікультурному середовищі глобального світу.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 552 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.11.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz