Субота, 04.05.2024, 08:23
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Вересень » 25 » Круглий стіл з педагогами ДНЗ №8 "Світлячок"
15:22
Круглий стіл з педагогами ДНЗ №8 "Світлячок"
В рамках тижня, запланованого Знам'янським виконавчим комітетом з 23 по 29 вересня 2013 року "Перші результати забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти", в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України з розширення мережі ДНЗ в дошкільному навчальному закладі №8 "Світлячок" відбулося засідання круглого столу з педагогами закладу стосовно даного питання.

В роботі круглого столу взяли участь методист з дошкільного виховання міськво Скляровська Л.Д., завідувачка ДНЗ №8 Клименко С.Г., педагоги закладу.

В своїй доповіді Скляровська Л.Д. зазначила, що пріоритети та перспективи розвитку системи дошкільної освіти визначені Державною цільовою програмою розвитку дошкільної освіти на період до 2021 року; новими соціальними ініціативами Президента України В. Януковича "Діти – майбутнє України" та Національним планом дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава". Вона також зазначила, що згідно нових ініціатив Президента України В. Януковича "Діти – майбутнє України", розширення мережі дошкільних навчальних закладів дасть можливість забезпечити місцями 85% дошкільнят, що відповідатиме європейським стандартам.

Скляровська Л.Д. запевнила, що в місті й надалі буде продовжуватись робота по охопленню дітей дошкільного віку дошкільною освітою за рахунок відкриття ІІ корпусу в ДНЗ №7 на 90 місць; буде здійснюватись соціально-педагогічний патронат дітей, які не відвідують дошкільний заклад, створюватись консультпункти для батьків на базі діючих дошкільних закладів.

Наголосила, що успіху у вихованні та розвитку дошкільників, майбутніх громадян нашої держави, ми можемо досягти тільки завдяки спільній роботі дошкільного закладу з батьками. Проведенню багатопланової, цільової, різноформатної роботи з родинами, щоденному толерантному педагогічно виваженому спілкуванню з батьками.

До обговорення долучились педагоги закладу. Кожен з них мав можливість висловити власну думку з цього питання. Присутні на круглому столі дійшли висновку, що нові ініціативи Президента України допоможуть підняти престиж роботи дошкільних закладів, діти матимуть можливість отримувати належну дошкільну освіту, яка б відповідала європейським стандартам.
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 976 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz