Четвер, 25.04.2024, 21:03
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 25
В рамках тижня, запланованого Знам'янським виконавчим комітетом з 23 по 29 вересня 2013 року "Перші результати забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти", в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України з розширення мережі ДНЗ в дошкільному навчальному закладі №8 "Світлячок" відбулося засідання круглого столу з педагогами закладу стосовно даного питання.

В роботі круглого столу взяли участь методист з дошкільного виховання міськво Скляровська Л.Д., завідувачка ДНЗ №8 Клименко С.Г., педагоги закладу.

В своїй доповіді Скляровська Л.Д. зазначила, що пріоритети та перспективи розвитку системи дошкільної освіти визначені Державною цільовою програмою розвитку дошкільної освіти на період до 2021 року; новими соціальними ініціативами Президента України В. Януковича "Діти – майбутнє України" та Національним планом дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава". Вона також зазначила, що згідно нових ініціатив Президента України В. Януковича "Діти – майбутнє України", розширення мережі дошкільних навчальних закладів дасть можливість забезпечити місцями 85% дошкільнят, що відповідатиме європейським стандартам.

Скляровська Л.Д. запевнила, що в місті й надалі буде продовжуватись робота по охопленню дітей дошкільного віку дошкільною освітою за рахунок відкриття ІІ корпусу в ДНЗ №7 на 90 місць; буде здійснюватись соціально-педагогічний патронат дітей, які не відвідують дошкільний заклад, створюватись консультпункти для батьків на базі діючих дошкільних закладів.

... Читати далі »
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 974 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.09.2013 | Комментарии (0)

В рамках тижня, запланованого Знам'янським виконавчим комітетом з 23 по 29 вересня 2013 року "Перші результати забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України з розширення мережі ДНЗ" в ДНЗ №2 "Теремок" відбулось обговорення за круглим столом з педагогами закладу даного питання.

На круглому столі були присутні методист по дошкільному вихованню Скляровська Л.Д., завідувач ДНЗ №2 Мазур О.В., педагоги закладу.

Скляровська Л.Д. зазначила, що згідно нових ініціатив Президента України Віктора Януковича "Діти – майбутнє України", розширення мережі дошкільних навчальних закладів дасть можливість забезпечити місцями 85% дошкільнят, що відповідатиме європейським стандартам. Протягом 2013-2014 років буде розширено на 90 одиниць мережу дошкільних навчальних закладів за рахунок відновлення їх діяльності, відкриття у пристосованих приміщеннях та новобудов.

Завідувач ДНЗ №2 Мазур О.В. доповнила, що розвиток дошкільної освіти сприятиме соціалізації дітей, їх повноцінній підготовці до навчання у школі, а також надасть батькам можливість реалізувати своє право на працю.

До обговорення долучились педагоги закладу, кожен з них мав можливість висловити свою думку щодо даного питання. Всі присутні на круглому столі дійшли висновку, що нові ініціативи Президента України допоможуть підняти авторитет роботи дошкільних закладів ... Читати далі »
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 757 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.09.2013 | Комментарии (0)

На виконання соціальних ініціатив Президента України 24 вересня 2013 року в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" було проведено засідання круглого столу з педагогічними працівниками на тему "Перші результати забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти в рамках реалізації соціальних ініціатив президента України з розширення мережі ДНЗ".

В засіданні круглого столу прийняла участь інспектор міського відділу освіти з дошкільного виховання Скляровська Л.Д.
Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 828 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.09.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz