Понеділок, 29.04.2024, 22:00
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Січень » 9 » Новий рік у ДНЗ №6 "Сонечко"
17:42
Новий рік у ДНЗ №6 "Сонечко"
Під Новий Рік і дорослі і діти чекають на казку, на приємні сюрпризи, несподіванки. Новорічний ранок завжди є важливою подією в житті маленької дитини та її батьків.

Не став виключенням і Новий Рік у групі №4 "Пізнайки". Всі поринули в чарівну зимову казку. На святі за помахом чарівної сніжинки оживали і з'являлись зайчики, ведмедики, намистинки. В чарівному прекрасному танці кружляли сніжинки. До дітей завітали Дід Мороз, Снігуронька та відважний Заєць. Окрім подарунків свято принесло багато радощів, веселощів і приємних сюрпризів.


У групі №6 "Козачата" відбувся новорічний ранок "Разом зустрічаємо Новий Рік". У гостї до дітей приходили казкові Сніговички разом зі Сніговою Бабою. Також завітали на свято і друзі Гномики та смачні Цукерки. А Снігуронька з Дідом Морозом не тільки слухали дитячі вірші, а і разом з дітьми співали, грали і танцювали. Наприкінці свята маленькі Зірочки допомогли Діду Морозу розв'язати мішок з подарунками. Загалом свято пройшло весело і цікаво. Діти і батьки були дуже задоволені.

Хто з нас не любить українські народні казки? Цього Нового Року головний герой казки "Колобок" завітав на свято новорічної ялинки до маленьких діточок групи №3 "Дзвіночки", привівши з собою лісових звірят: Ведмежатко, Лисичку, Зайчиків, Вовка. Діти танцювали, співали, розповідали вірші та грали в ігри з казковими героями. Та не минули цього казкового свята Дід Мороз та Снігуронька. Вони принесли з собою купу подарунків для малечі. Свято закінчилося, але радісного настрою, веселощів діткам і дорослим вистачить на весь наступний рік.

Малята групи №7 на новорічне свято завітали до чарівниці Ельфіки. Із її казкової скрині за допомогою чарівних слів з'являлись персонажі казок: Сніговик, Білосніжка, Попелюшка, Кіт у чоботях з Піратом, Білий Ведмідь, Баба Яга і навіть Володарка наступаючого року – Змія. Кожен герой приготував сюрприз для дітей: веселі хороводи, жартівливі пісні, цікаві ігри. А головним сюрпризом для малят був приїзд діда Мороза за Снігуронькою на справжньому коні. Подарунки отримали не тільки діти, а й батьки. Кожен дорослий витягнув з чарівної скриньки побажання не весь рік.

27.12.12р. вихованці і батьки, вихователі і помічники вихователів групи №1 "Розвивайка" потрапили на чарівне свято – Бал у Снігурки. Діти стали учасниками казкових подій, намагаючись обороти злу Бабу Ягу: хто силою, хто спритністю, а хто чемністю і розумом. Дорослі персонажі – Снігурка, Баба Яга, Дід Мороз, Отаманша – зробили все, щоб кожна дитина почувала себе частинкою спільного дійства, від якої залежить, чим закінчиться новорічна казка. Свято супроводжувалось чудово дібраним музичним матеріалом. Кульмінацією свята став вихід хатинки на курячих ніжках, яка раптом ожила і повернула (знесла) подарунки, заховані Бабою Ягою.

Радісний святковий настрій створився у дітей І молодшої групи №10 від самого початку свята. Цьому допоміг яскраво прикрашений зал та гарна ялинка. Діти весело із заловоленням пограли з ялиночкою у гру "Ялиночко, засяй!". Під час свята веселий настрій дітей підтримували казкові герої: Петрушка, Лисичка, Снігуронька, яскравий Веселун. Петрушка зацікавив дітей іграми з бульбашками та сніжками, які діти "наліпили" для нього під час гри-пісні "Граємо у сніжки". Всі діти на святі були одягнені у гарні маскарадні костюми, мали образи казкових героїв: зайчики, сніжинки, гноми. Завдяки цьому до свята було залучено всіх дітей. Кожна дитина танцювала таночок свого казкового героя: "Танок гномиків", "Танок зайчиків", "Танок сніжинок". Найбільшу радість діти отримали від спілкування з Дідом Морозом та Лисичкою. Саме Лисичка, після гри з дітьми, подарувала їм "Чарівну морквинку" з подарунками. Свято дуже сподобалось дітям та батькам.

З цікавої ситуації розпочалося новорічне свято в групі №8 "Їжачок-трудовичок" – матусі не вірили, що є дід Мороз і переймалися які подарунки можна купити для малят. Але діти почувши цю розмову вирушити разом зі своїми улюбленими виховательками Островою Оленою Сергіївною та Мельниковою Оленою В'ячеславівною до зачарованого лісу в пошуках Діда Мороза.

Матусі, шукаючи дітей, зустрілись в лісі з казковими героями Пічкою, Річкою та Яблунькою, які підказали дорогу до дітей. І коли на лісовій галявині мами знайшли своїх малюків, то зрозуміли, що були неправі. Справжні Дід Мороз, Баба Яга та Снігуронька привітали мам і запросили на новорічне святкування. До речі, ролі мам виконували справжнісінькі мами, а роль Діда Мороза виконав тато Дем'яненко Сашка. До речі, Сашко так і не визнав свого тата в ролі діда Мороза. На цей раз діти допомогли батькам повірити у казку.

Ось і настав той день, коли до дітей у групу № 9 "Курчатко" завітав Новий Рік. Діти чекали з нетерпінням цього дня. До дітей на свято завітали Дід Мороз, Снігуронька та Маша і Ведмідь. Казковими були Сніжиночки. Гномики. На обличчях дітей булі посмішка, та лунав сміх.

Яскраві таночки, цікаві ігри, чудові пісеньки створили радісну атмосферу і веселий настрій на весь рік не тільки у малечі, а й у батьків.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 2343 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz