Четвер, 09.05.2024, 02:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Січень » 09
Під Новий Рік і дорослі і діти чекають на казку, на приємні сюрпризи, несподіванки. Новорічний ранок завжди є важливою подією в житті маленької дитини та її батьків.

Не став виключенням і Новий Рік у групі №4 "Пізнайки". Всі поринули в чарівну зимову казку. На святі за помахом чарівної сніжинки оживали і з'являлись зайчики, ведмедики, намистинки. В чарівному прекрасному танці кружляли сніжинки. До дітей завітали Дід Мороз, Снігуронька та відважний Заєць. Окрім подарунків свято принесло багато радощів, веселощів і приємних сюрпризів.


У групі №6 "Козачата" відбувся новорічний ранок "Разом зустрічаємо Новий Рік". У гостї до дітей приходили казкові Сніговички разом зі Сніговою Бабою. Також завітали на свято і друзі Гномики та смачні Цукерки. А Снігуронька з Дідом Морозом не тільки слухали дитячі вірші, а і разом з дітьми співали, грали і танцювали. Наприкінці свята маленькі Зірочки допомогли Діду Морозу розв'язати мішок з подарунками. Загалом свято пройшло весело і цікаво. Діти і батьки були дуже задоволені.

Хто з нас не любить українські народні казки? Цього Нового Року головний герой казки "Колобок" завітав на свято новорічної ялинки до маленьких діточок групи №3 "Дзвіночки", привівши з собою лісових звірят: Ведмежатко, Лисичку, Зайчиків, Вовка. Діти танцювали, співали, розповідали вірші та грали в ігри з казковими героями. Та не минули цього казкового свята Дід Мороз та Снігуронька. Вони принесли з собою купу подарунків для малечі. Свято закінчилося, але радісного настрою, веселощів діткам і дорослим вистачить на весь наступний рік. ... Читати далі »
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 2344 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.01.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz