Четвер, 02.05.2024, 06:04
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Листопад » 10
08 листопада 2012 року на базі Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 з метою інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2013 році відбулася зональна зустріч представників педагогічної, учнівської та батьківської громадськості міста та Знам'янського району з Корж Любов'ю Федорівною, працівником відділу тестових технологій Кіровоградського інституту післядипломної педагогічної освіти ім. В.Сухомлинського.

Всього у зустрічі взяли участь майже 170 осіб. Гарним початком стало вручення Сопільняку Юрію Михайловичу, директору НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей" та Подвиженко Олені Іванівні, директору ЗШ І-ІІІ ступенів №3, подяк за вагомий внесок в організацію та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році. Далі мова йшла про підсумки ЗНО–2012, в Кіровоградській області зокрема. Більш детально зупинилися на основних порушеннях випускниками процедури проходження ЗНО на пунктах тестування в 2012 році, з метою уникнення в подальшому тих помилок, які можуть віддалити абітурієнтів від осяяної мети, вступу до ВИШу.

Є деякі нововведення у ЗНО 2013 року, на які гостя звернула увагу громади: тести можуть перекладатися тільки однією мовою, тобто наприклад, якщо випускник бажає перекласти тест з історії України польською мовою, то зошит він отримає тільки польською мовою, тому, слід бути уважним при виборі перекладу тестів. В 2013 році випускники матимуть можливість пройти тестування також і зі світової літератури.

Любов Федорівна наголосила на тому, що з 01 по 30 листопада 2012 року продовжуватиметься реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2013 року,  порядок реєстрації не ... Читати далі »
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 707 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.11.2012 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz