П`ятниця, 26.04.2024, 10:43
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2012 » Червень » 1 » Проведений випуск учнів 9-х класів
17:15
Проведений випуск учнів 9-х класів
В період з 30 травня по 1 червня 2012 року в загальноосвітніх навчальних закладах міста Знам'янка проведені урочисті лінійки по врученню випускникам 9-х класів свідоцтв про базову загальну середню освіту - першого документа про освіту, який отримують учні ЗНЗ.

Крім випускників 9-х класів на лінійках були присутні їхні батьки, представники громадськості.

Нагадуємо, що в цьому навчальному році у зв'язку з проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу "ЄВРО 2012" навчальні заняття для учнів 9-х класів були закінчені раніше - 11 травня 2012 року і, відповідно, раніше, ніж у минулі роки, проведена державна підсумкова атестація та вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту.

Всього 9 класів закінчило 345 учнів ЗНЗ міста. З них - 13, які навчались відмінно - мали навчальні досягнення високого рівня, отримали свідоцтва про базову загальну середню освіту з відзнакою. Це 1 учениця ЗШ №1 ім.Т.Г.Шевченка, 5 учнів НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2 - ліцей", 6 учнів ЗШ №3 та 1 учень ЗШ №4.

Бажаємо випускникам 9-х класів вірно обрати навчальний заклад, в якому вони повинні продовжити навчання і отримати повну загальну середню освіту. Звичайно ж, рекомендуємо продовжити навчання в 10-х класах загальноосвітніх навчальних закладів рідного міста, селища, де створені необхідні умови для здобуття якісної повної загальної середньої освіти, в тому числі в навчальному закладі нового типу нашого міста - в навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей", де у 2012/2013 навчальному році, я і раніше, будуть працювати два десятих ліцейних класи суспільно-гуманітарного та фізико-математичного профілів.

Звертаємо увагу випускників, їхніх батьків, що повна загальна середня освіта є обов'язковою в Україні. Тож - до подальшого навчання, шановні випускники 9-х класів!
Категория: Міськво | Просмотров: 666 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz