Середа, 01.05.2024, 17:08
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2012 » Лютий » 15 » Відкритий показ заняття англійського гуртка "Вивчаємо англійську змалку" у сташій групі "Живчик" ДНЗ №2 "Теремок"
17:29
Відкритий показ заняття англійського гуртка "Вивчаємо англійську змалку" у сташій групі "Живчик" ДНЗ №2 "Теремок"
р
У навчальному 2011–2012 році в ДНЗ №2 започаткована нова форма роботи, така як відкриті покази занять, розваг, інших режимних моментів. Під час відкритого показу демонструються знання і уміння дітей з даної теми, а також у вихователів є можливість продемонструвати свої професійні навички, творчість, креативність.

Так, 9 лютого 2012 року у ДНЗ №2 "Теремок" у старшій групі "Живчик" пройшов відкритий показ заняття англійського гуртка "Вивчаємо англійську змалку", на який були запрошенні всі бажаючі. Даний гурток функціонує на базі групи "Живчик", керівник Коваленко О.П. – дипломований спеціаліст з викладання англійської мови.

У наш час залучення дітей дошкільного віку до вивчення іноземних мов набуло поширення і закріплено в державних документах про освіту. Відповідно з сучасною концепцією дошкільної освіти в нашому дитячому садку "Теремок" функціонує гурток англійської мови "Вивчаємо англійську змалку".

Дослідження сучасних педагогів та психологів показали, що старший дошкільний вік є сенситивним періодом для оволодіння іноземною мовою. Вивчення іноземної мови не лише розвиває індивідуальні мовленнєві здібності дитини, а й створює передумови для вивчення нею в майбутньому інших мов, виховує толерантне ставлення до носіїв іншої культури та мови.

Діти старшої групи "Живчик" показали свої уміння в спілкуванні англійською мовою (вірші, рисівки, рухлива гра "Кіт і миша" зі словесним супроводом), чим приємно здивували вихователів закладу та батьків цієї групи.

Фотозвіт про проведений показ можна переглянути в альбомі.
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1843 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz