Четвер, 02.05.2024, 10:16
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Січень » 12
Педагогічна творчість вчителя впливає на розвиток учня. Плекати талант – це велика відповідальність, але разом з тим - відчуття радості успіху за свою працю, за перші учнівські "сходинки" у світ великої науки. З метою постійного підвищення освітнього та кваліфікаційного рівня, удосконалення майстерності вчителя на базі НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей" відбулась методична нарада керівників шкільних методичних об'єднань вчителів початкових класів на тему "Методичне забезпечення навчально-виховного процесу початкової ланки освіти". На нараді обговорено заходи щодо поетапного впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти у загальноосвітніх навчальних закладах міста починаючи з 1 вересня 2012 року. Також на нараді вчителями розглянуто основні форми роботи з обдарованими дітьми та визначено шляхи оптимізації педагогічної діяльності з вирішення проблеми обдарованості учнів.
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 588 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.01.2012 | Комментарии (0)

З метою популяризації читання літератури, сприяння духовному збагаченню особистості, підвищенню культурного рівня, шкільним бібліотекарем НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей" А.Романовою з учнями 5-А класу (класний керівник С.Філіпова) було проведено бібліотечний урок "Книга – ти звідки?".

З учнями 3-х, 5-6-х класів ЗШ І-ІІІ ступенів №1 шкільним бібліотекарем О.Андрієнко проведено конкурс "Ми сьогодні перевіряємо, що і як читаємо", інтелектуальну гру "Я це знаю". Діти дізналися про видову різноманітність друкованих джерел, поглибили знання про історію виникнення книги та мали можливість відповісти на запитання невеличкої "Вікторини-цікавинки" по даній темі.

Фотозвіт про проведені заходи можна переглянути в альбомі.
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 987 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.01.2012 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz