Четвер, 02.05.2024, 12:53
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Січень » 03
З нового 2012/2013 навчального року в Україні запроваджується новий Державний стандарт початкової загальної освіти. З 1 вересня 2012 року буде введено новий навчальний план, нові програми, підручники з новим змістом освіти для 1-х класів, наступного року – для 2-х класів, ще наступного – для 3-х класів і у 2015/2016 навчальному році – для 4-х класів.

Тому велика увага приділяється початковій ланці освіти. Впродовж цього навчального року методичний кабінет відділу освіти та адміністрації загальноосвітніх навчальних закладів міста вживають заходи щодо підготовки вчителів початкових класів до роботи в нових умовах. Аналізується стан підготовки педагогічних кадрів за галуззю знань "Педагогічна освіта" по спеціальності "Початкова освіта", стан підвищення кваліфікації педпрацівників на курсах і засобами методичної роботи. Перевірено стан ведення зошитів в 3-х – 4-х класах та стан викладання читання в 4-х класах. У січні буде проведено контрольний зріз знань учнів 4-х класів з математики та української мови за текстами завдань КОІППО ім.В.Сухомлинського.

З метою удосконалення фахової майстерності вчителів початкових класів методичний кабінет відділу освіти організував 27 грудня 2011 року на базі НВК №2 творчу зустріч цієї категорії педпрацівників із Людмилою Володимирівною Кашубою, старшим викладачем кафедри дошкільної та початкової освіти КОІППО ім.В.Сухомлинського, кандидатом педагогічних наук. Темою спілкування було визначено актуальну проблему: "Застосування ейдетики на уроках читання, української мови й математики в початкових класах". Людмила Володимирівна продемонструвала різні види роботи по ейдетиці, наочний матеріал, цікаві прийоми по забезпеченню легкого й міцного запам'ятовування навчального матеріалу учнями. Довела важливість ейдетики у формуванні життєвих компетенцій молодших школярів в умовах інклюзивної освіти, т ... Читати далі »
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 596 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.01.2012 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz