П`ятниця, 26.04.2024, 19:55
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Листопад » 23
З метою навчання дітей слухати, відповідати на запитання, вміти передавати свої думки в розмові, розвивати пам'ять, увагу, мислення, мову, виховувати любов до книги, бажання читати казки та інші твори бібліотекарем НВК "ЗШ І-ІІІ ст. №2 – ліцей" А.Романовою з учнями 2-А класу було проведено літературну вікторину "Казковий лабіринт" з елементами гри.

Учні на прикладах з казок вчилися поважати добро і правду, боротися зі злом і кривдою. Діти дружньо із захопленням відповідали на запитання, мали можливість пригадати своїх улюблених казкових героїв, зацікавитися новими для них казками. Захід пройшов в дружній, теплій атмосфері. Після проведеної вікторини, учні виявили бажання прочитати в бібліотеці нові, цікаві для них книжки та брати участь у нових виховних заходах.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 1032 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.11.2011 | Комментарии (0)

18 листопада 2011року методичним кабінетом проведено міське методичне об'єднання практичних психологів та соціальних педагогів на тему "Інноваційні форми роботи з дітьми груп "ризику". В ході роботи методичного об'єднання було визначено 5 категорій учнів, які потребують постійного соціально-психологічного та педагогічного супроводу протягом навчального року. Було розглянуто питання застосування у своїх практичній діяльності нових форм та методів роботи з вищезазначеними категоріями, визначені основні етапи роботи, зміст та перелік матеріалів, необхідних для роботи.

Учасники прослухали доповідь Лисенко М.Г., практичного психолога ЗШ №1, яка поділилася власною системою психодіагностичної та психокорекційної роботи з даними групами дітей. А саме: використання проективних тестів та методик, елементів арт-терапії, музикотерапії, казкотерапії та багато інших форм роботи, які є не тільки цікавими для дітей, мають корекційно-розвивальне спрямування, а й основне - є дієвими та ефективними.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 645 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.11.2011 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz