П`ятниця, 26.04.2024, 14:22
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2011 » Жовтень » 31 » Від теорії до практики
17:02
Від теорії до практики
    Навчання дітей правилам безпечної поведінки є невід'ємною частиною виховання підростаючого покоління. Знаючи основні вимоги та маючи навики поводження в тій чи іншій надзвичайній ситуації, як в ранньому віці, так і в майбутньому, дитина не стане винуватцем їх виникнення і в будь-який час зможе допомогти та захистити як себе, так і оточуючих.
    З метою ознайомлення школярів із професією пожежного та вироблення практичних навичок поведінки в надзвичайних ситуаціях 20 вересня 2011 року було проведено громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»
    В ході проведення акції учні Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №7 мали змогу ознайомитись з пожежно-рятувальною технікою і обладнанням, яке використовується під час гасіння пожеж та при подоланні різноманітних надзвичайних ситуацій. У цікавій захоплюючій формі Пшеничний В.В. та інспектор СНПД Знам’янського РВ УМНС України в Кіровоградській області Крикун Н.Ю. розповіли учням, як діють оперативно-рятувальні наряди у випадку отримання повідомлень про пожежу чи іншу надзвичайну ситуацію, про те, наскільки від їх швидких та відпрацьованих дій залежить часом життя людей, їх добробут та спокій.
    Черговий караул продемонстрував дітям евакуацію потерпілого з другого поверху, оснащення автомобіля для виконання робіт з рятування людей, розгортання пожежного автомобіля для гасіння пожежі, відтворив гасіння умовної пожежі водою та піною.
    Рятівники продемонстрували спецодяг, розповіли про ті надзвичайні події, з якими їм довелося зустрітися в реальному житті.
    Під час розважальної частини акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» у своїх дитячих руках школярі змогли потримати пожежний рукав, приміряти протигаз та справжній костюм пожежників. При цьому в деяких конкурсах дівчата не поступалися спритністю хлопцям!
    Діти із захопленням взяли участь в акції: задавали багато питань господарям пожежної частини та зробили багато світлин на згадку, а дехто з них уже подумки уявив себе майбутнім рятувальником.

    Педагог-організатор ЗШ І-ІІІ ст. № 7
    Черкас Н.Л.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 785 | Добавил: yura_ambrosoff | Теги: ЗОШ №7, акція | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz