П`ятниця, 26.04.2024, 07:14
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗШ №1
1 2 3 ... 18 19 »

День Знань у Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченка

    1 вересня – День знань – традиційне свято для кожної школи в Україні. Цей день хвилює уяву кожного: і маленького першокласника, і майбутнього випускника школи, і усіх, хто будь-коли навчався в школі, адже школа – це справжній чарівний палац, в якому панують доброта, дружба, взаєморозуміння, дитяче просте щастя, мрії, надії та сподівання.

До Знам’янської загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченка сьогодні завітала уся велика шкільна родина: учні школи, батьки учнів, учителі. Приємно та радісно завжди на цьому святі і гостям.

Урочисто-святково звучали побажання від  міського голови Сокирко Володимира Феліксовича, начальника відділу освіти Клименко Людмили Анатоліївни та директора школи Солонько Наталії Віталіївни.
  
     Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами учнів, батьків – гордістю за своїх дітей! 

 

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 212 | Добавил: znamosvita | Дата: 01.09.2021 | Комментарии (0)

Свято «Випускник 2021» для учнів 9-х класів

   15 червня 2021 року у Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 ім. Т.Г.Шевченка відбулось свято "Випускник-2021" для учнів 9-х класів, приурочене врученню свідоцтв про здобуття базової середньої освіти. Цього дня пролунали слова подяки вчителям  та батькам від учнів. Класні керівники Лук'яненко Л.В. та Заверзаєва О.А. побажали випускникам успіхів у подальшому житті, творчої наснаги до нових звершень, а перші вчителі Голікова О.Г. та Нікітіна Г.П.  - вірних друзів та блискучих перемог. Вітаємо наших випускників зі святом та бажаємо усього найкращого.

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 1168 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.06.2021 | Комментарии (0)

"Команда «Сова» Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. №1 ім.Т.Г.Шевченка взяла участь у Кубку з інтелектаульної гри «Що? Де? Коли?»

12 березня 2021 року відбувся VII етап ХXІІ Чемпіонату Кіровоградської області з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2020/2021 навчального року – Кубку з інтелектаульної гри «Що? Де? Коли?».  
Команда «Сова» Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. №1 ім.Т.Г.Шевченка посіла ІІІ місце в старшій групі серед 24 команд. Вітаємо гравців команди і бажаємо подальших успіхів.

Виконавець: заступник директора з виховної роботи О.Герасимчук

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 122 | Добавил: znamosvita | Дата: 18.03.2021 | Комментарии (0)

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції

 

Щороку 14 грудня ми відзначаємо День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Саме цього дня у 1986 році завершилося будівництво захисного саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком.                                                                                                                                     
Аварія на Чорнобильській АЕС стала справжньою національною трагедією. Ядерна стихія опалила долі мільйонів українців, породила величезну кількість проблем. З плином часу вони змінюються, трансформуються, але не зникають. 
З метою вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС їх мужності, героїзму у  Знам’янській  ЗШ  І- ІІІ ступенів  № 1 ім. Т.Г Шевченка проведено такі  заходи: 
-    у шкільній бібліотеці відбулася  інформаційна хвилинка  «Шана і хвала ліквідаторам», присвячена героїзму та мужності людей котрі брали участь у ліквідації катастрофи на ЧАЕС;
-    перегляд   документального фільму «Чорнобиль: 30 років потому», «Свої Чорнобиль має кольори» (учні 6 класу, педагог-організатор);
-    хвилина ... Читати далі »

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 191 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.12.2020 | Комментарии (0)

"ВІЛ-СНІД: знати, щоб жити"

Щорічно 1 грудня в усьому світі відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я у світі з ВІЛ-інфекцією живе близько 37 мільйонів людей, серед яких 19,5 мільйонів отримують антиретровірусне лікування.

Україна залишається регіоном з високим рівнем поширення ВІЛ.  За даними Об’єднаної програми Організації Об’єднаних Націй із ВІЛ/СНІД, близько 244 тисячі українців мають ВІЛ, з них близько 100 тисяч не знають про свою хворобу.
Цього дня, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом, у Знам'янській загальноосвітній школі  І-ІІІ ступеня імені  Т.Г.Шевченка пройшла акція на підтримку людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом "Червона стрічка".

З метою профілактики неуативних явищ у молодіжному середовищі, зокрема, ВІЛ/СНІДу, та толерантного ставлення до хворих на ВІЛ/СНІД, у 7-Б класі пройшла година  соціального педагога "ВІЛ-СНІД: знати, щоб жити" .

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 136 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.12.2020 | Комментарии (0)

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства" 

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Вона в Україні стартувала днями – 25 листопада в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок.
Метою проведення акції є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім'ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та активізація партнерського руху органів державної влади, закладів освіти, громадських організацій до проблем насильства в сім'ї та захисту прав жінок.
У Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня імені Т.Г.Шевченка були проведені профілактичні бесіди  для школярів від старшого інспектора ювенальної превенції Знам'янського відділу поліції Чорненко Ірини Олександрівни.
Дорослі зоріентували учнів, що насилля може бути і родинах.А саме сімейне спілкування – запорука доброго настрою і душевного спокою. І з іншогоо боку – ніде люди не ранять так боляче, як вдома.
На завершення заходу школярі побудували “піраміду” позитивних вражень. 
 

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 126 | Добавил: znamosvita | Дата: 27.11.2020 | Комментарии (0)

Цікаві реалії навчання в умовах адаптивного карантину

В умовах адаптивного карантину всім школам у новому навчальному році рекомендовано проводити уроки на свіжому повітрі. Учителі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім.Т.Г.Шевченка, користуючись рекомендаціями, щодня проводять уроки та виховні години на свіжому повітрі. Це уроки природознавства, основ здоров’я, літературного читання, уроки літератури, «Я досліджую світ», трудового навчання тощо. 
Під час проведення занять педагоги закладають фундамент дбайливого ставлення дітей до довкілля, свого здоров’я, виховують емоційно позитивне сприйняття природи, доносять учням цікаві й повчальні факти з навчальних матеріалів. 

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 199 | Добавил: znamosvita | Дата: 09.09.2020 | Комментарии (0)

Квест для першокласників

Сьогодні, 1 вересня, учні перших класів відправились у незвичайну подорож "У країну дитячих мрій". Діти вперше побували у шкільних холах, класах. Першачки із великим зацікавленням відвідали шкільну бібліотеку. Там на першачків чекали цікаві завдання. Діти відгадували казкових героїв та назви казок. Бібліотекар Андрєєнко Олена Анатолієвна познайомила дітей з бібліотекою, правилами поводження з книгами та зоною творчості для малюків.
 

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 150 | Добавил: znamosvita | Дата: 01.09.2020 | Комментарии (0)

Головне – це реалізація

Людина щаслива лише тоді, коли реалізована відповідно до заданих природою здібностей.
І без перебільшення, правильно обрати фах — це запорука успіху для кожної молодої людини. З точки зору експертів це означає дещо більше, ніж добросовісно робити свою справу. Насамперед, це соціум, в який ми вступаємо із вибором тієї чи іншої професії, його етичні норми, правила, принципи, цінності, спосіб життя.
Щоб обрати свій майбутній фах, необхідно враховувати ряд факторів: власні побажання, психологічні особливості та можливості. Не слід забувати й про потреби ринку праці. Іншим словом, треба гармонізувати усі «хочу», «можу» і «треба».
Хтось із відомих казав: «якщо ви вдало оберете труд і докладете до нього душу, то щастя саме знайде вас». Посудіть самі: щодня людина проводить до восьми годин на день на своєму робочому місці, або ж виконує те, чого вимагає обрана нею професія, чи не так? Тож усім (і батькам, і випускникам шкіл) треба добре помізкувати, аби згодом вислів «На роботу як на свято» набув реального сенсу.  ... Читати далі »

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 247 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.04.2020 | Комментарии (0)

Чемпіонат з інтелектуальних ігор

23 лютого 2020 року в Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості відбувся 3 етап XХІ обласного чемпіонату з інтелектуальних ігор сезону 2019/2020 навчального року. Програму цього етапу складали 4 турніри з «Брейн-рингу» та «Своєї гри» серед школярів молодшої та старшої (10-11 класи) статусних груп.

В обласному ЦДЮТ зібралися 36 найкращих інтелектуальних команд закладів освіти області. Бої з брейн-рингу велися у 6 ігрових залах. Вперше у фестивальній програмі були проведені інтелектуальні ігри «Гетьманський герць» та «Козацький бліц».  ... Читати далі »

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 198 | Добавил: znamosvita | Дата: 03.03.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz